Da, stiu ce n-ai setat bine... iti trimit imediat PM si-ti spun cum poti rezolva ca sa mearga la fel ca la mine.
Da, stiu ce n-ai setat bine... iti trimit imediat PM si-ti spun cum poti rezolva ca sa mearga la fel ca la mine.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
dan
cumpar eu un milion de fani, ofer 4e pe mie.
pot plati in avans daca doresti
Kidu, daca poti plati in avans, iti ofer urmatoarea statistica, pe 12 luni care au trecut. Vizitele sunt in crestere.
Eu nu am experienta, dar tu ce zici, scoti un milion de fani? Daca da, batem palma.
Repet: numai cu plata in avans pe un an. Scriptul de care vorbeam in primul post e inclus.
![]()
Trust, but verify.
cumparat de mine, se poate inchide.
M-a intrebat cineva mai devreme daca scriptul e de vanzare.
Pai de ce sa-l vand? E ceva special pentru clienti mei. Cred ca e relativ usor de facut, i-am dat instructiuni unui programator si l-a facut fara probleme.
In asteptarea unor review-uri de la Kidu si Tom:
![]()
Trust, but verify.
Am fost intrebat de cel putin 6 persoane in PM ce script e, cum functioneaza, cat costa. Raspund aici tuturor, ca sa nu dau copy/paste prin PM-uri.
Scriptul nu e de vanzare, nici n-as sti sa il vand si nici nu stiu care sunt fisierele.
Face fix ce am scris in primul post, nu am ce informatii "suplimentare" sa va dau.
Daca vreti si voi, asa cum am mai spus, cereti o cotqatie de pret de la un programator conform cerintelor voastre. Voi sunteti cei care vindeti fani, voi ar trebui sa stiti ce cerinte aveti, nu sa va luati dupa scriptul meu, care habar n-am cum e cu fanii.
Trust, but verify.
Daca ar fii sa le dai scripturile oare ar exploda piața fanilor pe .ro? Oricum eu tot as vrea sa prind oferta de fani ....
tosin.
Am fost azi la TOM la birou si cand se uita dupa fundul secretarei i-am luat stickul cu scriptul, asa ca acum platiti la mine.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Adevarul ca este misto facut, poate daca eram programator faceam si eu ceva mai misto
Care este programator bun (trebuie in limbajul ala de programare nou FaceDSK sau ceva de genul) sa facem unul mai misto, acum am vazut cum lucreaza scriptul lui DAN
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)