Eu ma bag. Ce platforma?
lol. si eu care credeam ca 3$ e prea mult
facem 1-2-3 partide![]()
Eu ma bag. Ce platforma?
lol. si eu care credeam ca 3$ e prea mult
facem 1-2-3 partide![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu ma bag.
@Vali, setez un turneu cu desfasurare zilnica, pentru cine are chef si timp de pierdut la barbugeala, plus doua mese de ring.
Dupa cum am zis, revin cu detaliile in momentul in care totul e pregatit.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Lipseste Pițurcă.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
daca are cineva o locatie (sediu de firma nu apartamentul propriu) ne putem intalni odata pe saptamana pentru unul mic cash (nu cine stie ce, maxim 50 lei)
am eu "uneltele" necesare
So, detalii complete aici: Turneu Homegame zilnic .
Turneul este setat zilnic, pentru cine are chef de o partida, incepand cu ora 21.30. Pentru cine vrea o chelfaneala extra, sunt setate in club si doua mese de ring, unde se poate juca la orice ora, cu mize de $0.02-0.05 si $0.05-0.10.
Ultima modificare făcută de Nichita; 28th March 2013 la 09:55.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Injura-l pe dracul ala de Michelle
Si eu am reinstalat softul, ca nu am mai jucat pe Stars de 6 luni
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Guys, ce fac joc singur poker, in seara asta?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Mda ... apuca-te fraiere si seteaza turneu privat, depune $50 ca deh, vine michelle sa-mi ia banii si apoi ... joaca singur![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)