Banuiesc ca sunt si pe aici colegi care joaca poker pe pokerstars, ma intrebam daca nu stiti cumva un cod bonus pentru depunere, nu prima depunere... ca aia am facut-o de mult. Multumesc
Banuiesc ca sunt si pe aici colegi care joaca poker pe pokerstars, ma intrebam daca nu stiti cumva un cod bonus pentru depunere, nu prima depunere... ca aia am facut-o de mult. Multumesc
Bre, nu cred ca e tocmai locul potrivit pentru a cere asa ceva aici![]()
De regula Stars nu sunt asa darnici cu codurile de bonus. In plus, daca vrei sa castigi ceva bani din acest "sport", nu ti-ai ales tocmai bine camera de poker.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
bonusurile de reload sunt foarte rare si in general ti le ofera casele mici. Poate sa intrebe pe Holdem Romania Poker Forum
@inSecure, da, pe Stars si pe Fulltilt se joaca la nivel pro. E foarte greu sa castigi bani acolo. Corect, aici gasesti MTT-urile cu cele mai mari prize pools, dar .... sa intri in bani trebuie sa ai ceva experienta in spate. Nu ii recomand colegului sa joace ring games, poate intra extrem de repede in tilt, respectiv faliment, datorita nivelului de joc.
@michelle, ca sa nu poluam seopedia cu asemenea discutii, pm daca esti interesat de cateva sfaturi si cateva platforme mai light.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu ma arunc in afirmatii de dragul discutiei. Si nu, ca sa fii mai bun, nu trebuie sa joci cu cei mai buni. Nu in poker. Ca sa devii din ce in ce mai bun trebuie extrem de multa practica si studiu. Daca vei juca alaturi de cei mai buni nu vei fi decat un fish pentru rechini, long term vorbind. Norocul te ajuta mult mai putin decat ai crede la o masa de poker.
La fel de bine poti fi bun incasand veniturile "pestilor"![]()
Ioane, in poker niciodata lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Iti trebuie un miros fin pentru a recunoaste pestii. Iar pentru asta ai nevoie de cateva sute de mii de maini jucate si cativa ani de studiu. Te bagi la o partida de poker cu mine ?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)