Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Despre Directoarele de Articole

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    23

Implicit Despre Directoarele de Articole

Am un director de articole, este nou, in limba engleza si se pare boti l-au detectat desi are mai putin de o luna.
    Eu sunt mai increzator, asa ca verific fiecare articol in parte, din ce am observat articolele nu sunt 100% unice, unele dintre ele sau procentul de autenticitate cuprins intre 70%-80%.
    Se merita sa le aprob?

Este un plugin wordpress care sa imi spuna direct cat de unic este un articol?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu Sunt spin-uite in mod clar, iar mai devreme sau mai tarziu, google va penaliza directorul.
    PS: sunt interesat sa public, imi dai pe pm link-ul?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Nu Sunt spin-uite in mod clar, iar mai devreme sau mai tarziu, google va penaliza directorul.
    PS: sunt interesat sa public, imi dai pe pm link-ul?
    Domeniul are pagerank 0, dat fiind faptul ca a fost cumparat pe 19 noiembrie, daca vrei iti dau link,nu-i problema.
    In prezent sunt 20 si ceva de articole publicate de mine si doar unul care era unicat 100%.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt interesat
    Poti sa-mi faci si cont de autor daca garantez unicitatea si corectitudinea articolelor?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Sunt interesat
    Poti sa-mi faci si cont de autor daca garantez unicitatea si corectitudinea articolelor?
    Da,desigur, ai pm!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Poti implementa CopyScape Premium (1cent/verificare) pentru a verifica daca articolele sunt unice. Detin si eu un director de articole in limba engleza de cca 2 ani si la un moment dat aveam si 4-500 de articole pe zi insa 99.9% erau duplicat content. De asemenea, din cauza volumului foarte mare de continut si trafic a trebuit sa iau server dedicat o perioada in conditiile in care nu monetizam deloc site-ul deoarece sa folosesti adsense e periculos pe un astfel de site, cel putin afara. Acum l-am bagat cu plata si am sters aproape toata baza de date cu articolele vechi. Iti urez succes cu proiectul tau!

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Poti implementa CopyScape Premium (1cent/verificare) pentru a verifica daca articolele sunt unice. Detin si eu un director de articole in limba engleza de cca 2 ani si la un moment dat aveam si 4-500 de articole pe zi insa 99.9% erau duplicat content. De asemenea, din cauza volumului foarte mare de continut si trafic a trebuit sa iau server dedicat o perioada in conditiile in care nu monetizam deloc site-ul deoarece sa folosesti adsense e periculos pe un astfel de site, cel putin afara. Acum l-am bagat cu plata si am sters aproape toata baza de date cu articolele vechi. Iti urez succes cu proiectul tau!
    Buna recomandare.
    Eu am un plugin instalat in wordpress, foarte interesant, cand public un articol, articolul respectiv este inregistrat pe un site de content(se ofera un id respectivului articol).
    Scopul principal al directorului meu de articole, este de a avea pagerank cat mai mare, nu ma intereseaza sa pun adsense pe el.
    Tu ai un profit simtitor din adsense?

Scopul secundar este de a pubica un banner ,un link,catre un site ce ofera servicii seo, in rest cam asta este tot.
    Sunt curios daca se incadreaza in sectiunea non-profit.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu am pus niciodata adsense pe el, in schimb cer $5 membership pe an si in mod ciudat se mai plateste. In curand am sa-l las "la liber" deoarece am incheiat un parteneriat cu cineva de afara pe nisa de content writing si sper sa faca ceva bani din asta. Am investit destul in site fiind unul custom, pana acum mi-am amortizat cam jumatate si in curand sper sa-l amortizez cu totul si sa ies in profit.

Legat de PR este cam greu sa ajungi la PR mare pe un asemenea site deoarece structura unui director de articole impune sa transferi PR pe multe pagini. Al meu are PR4 pe index si -3-4 pe categorii si cel mai probabil va urca la 5 la urmatorul update insa are 2 ani in spate. Succes!

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Buna recomandare.
    Eu am un plugin instalat in wordpress, foarte interesant, cand public un articol, articolul respectiv este inregistrat pe un site de content(se ofera un id respectivului articol).
    Scopul principal al directorului meu de articole, este de a avea pagerank cat mai mare, nu ma intereseaza sa pun adsense pe el.
    Tu ai un profit simtitor din adsense?

Scopul secundar este de a pubica un banner ,un link,catre un site ce ofera servicii seo, in rest cam asta este tot.
    Sunt curios daca se incadreaza in sectiunea non-profit.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Poti implementa CopyScape Premium (1cent/verificare) pentru a verifica daca articolele sunt unice.
    Eu stiu ca e vorba de 5 centi / verificare. E vreo oferta noua cumva de care nu stiu?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum se folosesc directoarele de articole
    De lukiano în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st October 2012, 19:26
  2. Cateva intrebari despre directoarele de articole
    De Cristian D în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th September 2012, 23:34
  3. Despre cei care folosesc directoarele de articole
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 26th August 2012, 00:09
  4. Intrebare despre directoarele de articole
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2011, 16:21
  5. Adevărul despre directoarele web
    De vladimir în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 24th August 2009, 13:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •