Nu am pus niciodata adsense pe el, in schimb cer $5 membership pe an si in mod ciudat se mai plateste. In curand am sa-l las "la liber" deoarece am incheiat un parteneriat cu cineva de afara pe nisa de content writing si sper sa faca ceva bani din asta. Am investit destul in site fiind unul custom, pana acum mi-am amortizat cam jumatate si in curand sper sa-l amortizez cu totul si sa ies in profit.

Legat de PR este cam greu sa ajungi la PR mare pe un asemenea site deoarece structura unui director de articole impune sa transferi PR pe multe pagini. Al meu are PR4 pe index si -3-4 pe categorii si cel mai probabil va urca la 5 la urmatorul update insa are 2 ani in spate. Succes!

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
Buna recomandare.
Eu am un plugin instalat in wordpress, foarte interesant, cand public un articol, articolul respectiv este inregistrat pe un site de content(se ofera un id respectivului articol).
Scopul principal al directorului meu de articole, este de a avea pagerank cat mai mare, nu ma intereseaza sa pun adsense pe el.
Tu ai un profit simtitor din adsense?

Scopul secundar este de a pubica un banner ,un link,catre un site ce ofera servicii seo, in rest cam asta este tot.
Sunt curios daca se incadreaza in sectiunea non-profit.