Am o comanda făcută la eMag. Ora 8 si alta la ora9,30 diferența dintre ele ,28000.deci stoc mim 5milione de euro.
Am o comanda făcută la eMag. Ora 8 si alta la ora9,30 diferența dintre ele ,28000.deci stoc mim 5milione de euro.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Tu te uiti la numere? Si calculezi cu "scadere"? Si dupa inmultesti cu o valoare? Care e valoarea? Si dupa asta, cum ai calculat stocul? Iti iese 5 milioane stoc, si cat fara stoc ? inca 15 mil? Estimativ?
Din datele tale poti sa-mi zici aprox cate ipad 2 s-au vandut? Cate lcd de 52 inchi mai au in stock? Cate aspiratoare cu sac mai sunt, si daca modelele din 2008 s-au dat toate!
Da-mi si mie, te rog, ecuatiile pe care le folosesti.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sunt 100% sigur pentru ca:
1.O prietena buna lucreaza la emag
2.au avut stoc cash 10 milioane de euro pentru produsele din black friday
3.Va multumim pentru cel mai tare Black Friday! @ eMAG Blog au facut in jur de 80 de mii doar vineri
4.NU trebuie sa aduni sa faci ecuatii,de ce ne-ar interesa cate mai au pe stoc si cate nu (am zis general) pune si tu 50000 de comenzi x 100 de euro (o medie asa)dar au fost mai mari (nu am de unde sa stiu stocul si nici nu creca ne pasa..)
5.Fan courierul si DPD lucreaza non stop pina livreaza toate comenzile
MIe nu prea mi-a placut oferta lor dar:sa vazut profesionalismul a fost jos doar 20 de minute comparabil cu cei care nu au invatat nimik din experienta de anu trecut.evomag.ro
Altex.ro (au facuto cu cap astia) mai tot timpul cazute si lumea sa dus in magazin (au pierdut afiliati care au muncit si investit,munca,bani,timp,tigari,cafea etc)
nu a fost jos...doar 20 de minute a fost
A FOST INCHIS si scria destul de clar .Ne vedem maine dimineta
Era evident ca nu se da drumul la 00:00 sau la 5:00, a fost decizia lor cand au dat drumul la site. Macar ei au fost realisti si si-au facut treaba destul de bine pentru a avea serverele sus cat mai mult posibil. Daca voiai sa comanzi ceva, trebuia putin efort, dar bineinteles, majoritatea vor totul mura-n gura, eventual sa le faca automat si comanda.
la evomag nu am putut nici vedea oferta vreo 18h, altex.ro varza, domo.ro la fel, flanco avea un amarat de .pdf tot timpul si cam atat.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Voi vorbeam de site-urile care le-a cazut servarele.Una e inchis si una e sa fie blocat,cazut,incapabil etc. servarul..
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)