Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 54

Subiect: Puteti recomanda un model de laptop?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Question Puteti recomanda un model de laptop?

Am cam pierdut sirul la procesoare si efectiv lesin cand vad ca mai sunt procesoare de laptop la 1,3-1,5 Ghz.
    Sa nu mai fie frecventa relevanta?

Daca sunteti mai in tema, rog o recomandare de laptop care sa fie macar echivalent cu actualul desktop:

Procesor: AMD Sempron 2600+, frecventa 1,61 GHz
    Ram: 1,5 Gb

Specificatie: sa ruleze la fel de bine XP.

Multumiri
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

focus18 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    95
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut,
    Cred ca ar fi bine sa ne zici daca ai un buget maxim alocat, asa iti putem recomanda ceva, poate si mai bun ca actualul desktop.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@1nesco
    Ca si tine eram fan XP (sau varsta ma facea sa fiu mai reticent la schimbarea SO). Ma obisnuisem cu el, era exact ce-mi trebuia etc. Cand mi-am configurat un nou sistem, am optat pentru un SSD in loc de HDD, si ulterior am aflat ca XP nu este recomandat (probabil nici nu merge, nu stiu) pentru acest tip de hard. Diferenta de viteza enorma m-a facut sa trec la Win7 fara sa ma gandesc.

Ce-ti recomand eu: daca esti dispus sa faci trecerea pe alt sistem de operare, uita-te dupa ceva cu ssd (sau il inlocuiesti ulterior). Un HDD este componenta cea mai lenta si degeaba ai tu procesor ultrarapid, 4-6-8 GB RAM etc daca hardul este la 5400 rpm. Am testat ulterior si pe un Acer cu procesor similar cu al tau si am inlocuit HDD cu SSD. Crede-ma, nu exista termen de comparatie.

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    28

Implicit

negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Sau mai bine Laptop HP ProBook 4540s cu procesor Intel® CoreTM i5-2450M 2.50GHz, 4GB, 750GB, Intel® HD Graphics, Linux, Metallic Grey + Geanta Laptop B6N94EA - eMAG.ro (fara link afiliat)

O sa ii iubesti tastatura si finisajele. In gama asta de pret ProBook-urile mi se par mult superioare alternativei. Depinde si de gust.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    Of, nu te-ai putut abtine sa nu pui si tu un link de afiliat, desi stii foarte bine ca nu sunt permise aceste linkuri.

On: Sorine, eu am un Asus kj series, cu procesor Intel I3, 4 M ram si placa grafica Ati Radeon 5470 care se misca impecabil inca dupa aproape trei ani. Probabil un asemenea model, caci banuiesc ca nu iti trebuie chiar un avion, il poti lua pe undeva pe la 1700 de lei.

My bad, cred ca modelul KJ nu se mai fabrica, dar poti incerca ceva de genul http://www.shopmania.ro/notebooks/p-...x195d-36539915 , daca nu ai un buget foarte mare.
    Ultima modificare făcută de Robert; 15th November 2012 la 11:56.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Personal iti recomand un Dell, sunt fiabile si bine construite. Colegul meu de munca are un model mai vechi de vreo 3-4 ani si in tot acest timp a trecut prin mana celor 2 fetite ale lui, iar laptopul inca mai functioneaza, si destul de bine, ce-i drept are cateva butoane lipsa. Daca nu dispui de un buget foarte mare, ia un laptop mai ieftin si schimba-i hdd-ul cu un ssd si treci pe win7. Si eu am fost XP addicted o perioada de timp, dar dupa ce m-am obisnuit cu 7le nu mai vreau sa trec la altceva. Eventual la un produs apple, ca-s foarte laudate si pana acum n-am avut sansa sa butonez unul calumea.

andreiphd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Thai
    Posturi
    120
    Putere Rep
    28

Implicit

Si eu iti recomand acest laptop, detin unul mai vechi (un 4530s cu placa video dedicata) si sunt extrem de multumit. Merge foarte bine din toate punctele de vedere, si are o autonomie super buna ~ 3h-3,5ore pentru navigare/messenger/skype. Are un finisaj modern de aluminiu care este foarte placut la atingere.

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    Sau mai bine Laptop HP ProBook 4540s cu procesor Intel® CoreTM i5-2450M 2.50GHz, 4GB, 750GB, Intel® HD Graphics, Linux, Metallic Grey + Geanta Laptop B6N94EA - eMAG.ro (fara link afiliat)

O sa ii iubesti tastatura si finisajele. In gama asta de pret ProBook-urile mi se par mult superioare alternativei. Depinde si de gust.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

As renunta din start la AMD ca si procesor pentru un laptop, as alege, functie de buget un intel i3 sau un i5. Bugetul disponibil cred ca ar fi cel mai edificator pentru propuneri, pentru ca poti face cateva diferente:

- daca ai acasa monitor de 21" nu iti va fi comod de nici o culoare ecranul de 15.
    - daca preconizezi sa il folosesti la lumina naturala, vei avea o probleme cu ecranul, cele mate sunt f ok, dar ai putine optiuni si scumpe.
    - o viteza excelenta la un laptop va fi data de ssd si nu de hd, poti face o economie serioasa daca cumperi un laptop cu hdd mic ( sau lipsa ) si il inlocuiesti tu cu un ssd.
    - 4gb de ram ar trebui sa iti fie suficienti pentru xp, daca nu te apuci sa faci vrajitorii video
    - functie de mediul de lucru, poti avea in vedere o tastatura iluminata, din pacate, din nou, esti limitat la optiuni si pretul creste considerabil.
    - alege un model cu placa video dedicata, nu share, in marea majoritate a cazurilor diferentele de pret sunt mici fata de performante.
    - nu te intereseaza dimensiunea hdd, cele externe sunt ieftine si e vorba de mobilitate, nu de volum.
    - atentie la conexiuni. modelele ieftine vin cu 1 sau 2 usb uri si plasate prost, vei constata ca modemul gsm nu are loc pentru ca in usb ul vecin este mouse-ul.
    - baterie mai mare = greutate mare = pret mare, seteaza-ti cu atentie prioritatile, in majoritatea cazurilor 2.5 h sunt arhisuficiente.
    - in general la oktal ai cele mai bune preturi, poate ar trebui sa ai in vedere ca pe 23 noi poti prinde preturi si mai bune.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu ti-as recomanda asta: Laptop HP EliteBook 8560w, Intel Core i7-2630QM, 500GB HDD, 4096MB DDR3, nVidia Quadro 1000M 2GB, Full HD, FPR, Windows 7 Professional (Gri) LG661EA

Eu asa ceva am la munca. E superb laptop-ul (e un workstation, dar mai mic ).

E mai scump, dar acum depinde de cat esti dispus sa dai.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google imi recomanda update la site?
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th September 2011, 20:44
  2. Care CMS mi l-ai recomanda?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 24th September 2008, 23:12
  3. Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 23:50
  4. Imi poate recomanda cineva un script PHP pt. Anunturi?
    De thefan în forumul Client side
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th April 2008, 20:50
  5. Cine imi recomanda
    De florin în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2006, 13:40

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente