Doresc sa fac o estimare referitor la traficul primit de pagina care este pe prima pozitie Google pentru spre ex:
pizza ( in Brasov) aprox 22200 de cautari Locale din toate orasele din Romania, insa doar o parte din Brasov, pe care nu o pot estima exact.
vs
pagina care e pe prima pozitie Google pentru
pizza Brasov - aprox 1900 de cautari Locale din Romania
Momentan am la dispozitie statisticie adwords si cu siguranta numarul de cautari locale ( la nivel de tara ) pe "keywrod" sunt mai mari decat "keyword + locatie", dar nu am cum sa estimez care este treaficul local adus de "keyword" simplu pe o anumita locatie in parte.
Multi inteleg prin Local SEO optimizarea exclusiv pentru a doua varianta Keyword+Locatie ceea ce este cel putin incomplet daca nu chiar gresit.
Conform urmatorului Raport ( derulati la HeatMap-urile Organice ):
Raport de pozitionare pentru "pizza", "pizza brasov" on TOP 15 cities in Romania
Keyword simplu Rankeaza diferit la nivel de oras in timp ce Keyword+Locatie rankeaza la fel, cel mai probabil din motive de concurenta Locala SEO pentru fiecare cautare in parte.
Daca aveti statistici pentru orice cuvant cheie de genul asta, va rog sa imi trimiteti prin PM numarul de vizitatori primiti prin ambele variante de cautare.
Astept orice sugestie pentru o metoda de estimare a trafficului local in varianta Keyword only
--- Later Edit ---
Google Trends imi da oarecum raspunsul la intrebare. Spre ex:
Google Trends
Se pare ca numarul de cautari locale pentru pizza e cel putin dublu, insa nu stiu daca se refera la exact sau broad searches

Răspunde cu citat
sa tragi niste concluzii. Nu cred ca exista vreo metoda, mai ales ca Google nu face vreo optiune pe orase.