- personal am toshiba si mai stiu cativa care au tot toshiba. Recomand cu incredere, este foarte fiabil. La inceput bateria ma tinea lejer 4-4:30 ore. Nu am avut absolut nicio problema tehnica cu el, nu a fost dus la service niciodata si momentan se misca extraordinar de bine, la o vechime de 3 ani si jumatate. Puncte minus: placa video integrata si nu are HDMI. In general, Toshiba aveau placile video integrate. Acum vad ca sunt destul de multe si cu placi dedicate.
- mai stiu persoane care au si care merg f bine, Sony Vaio. Un pic mai scumpe, dar isi fac banii.
- o varianta mai e si HP, dar stiu decat informatii vagi aici.
- personal, nu prea recomand: acer si asus. E posibil sa nimeresti unul fiabil, sunt cazuri. Dar sunt si mai multe cazuri negative.

Despre emag, poti comanda si o sa-ti aduca la tine acasa. Mai mult, poti sa returnezi produsul in 30 de zile daca nu esti pe deplin multumit de performantele lui. Atentie: nu daca s-a stricat in astea 30 de zile, ci daca esti nemultumit! Mai multe detalii:
emag .ro/blog/2010/05/extragarantia-de-retur-in-30-de-zile-oferita-permanent/
Nu stiu la ce produse te-ai uitat tu, insa in general: "Garanție: 24 luni. Extinde-o cu 12 sau 24 luni".

Despre recomandare, depinde si de buget.

Bafta!