Cu siguranta recomand HP . In functie de buget recomand EliteBook8740w WD759EA-SCC sau pe cel care-l detin tot un EliteBook 8740w WD941EA cu un procesor ceva mai puternic. Din pacate nu vine si cu ssd. Asta ar fi o alta investitie separata.
Poate parea scump dar isi merita banii . Acum na depinde si in ce aplicatii il bagi. dar cu siguranta un HP cred ca e alegerea potrivita. Din discutiile avute cu cei din service cand ma duc sa-l curat de asemenea recomandarea lor este tot un HP din clasa elite. La modelul ce-l detin in 2 ani si jumatate 3 au avut dupa spusele lor doar un retur si acela din cauza ca a fost dat cu el de pamant si i-a crapat display-ul. Rest daca te duci prin service-uri vei vedea stive de laptopuri venite la garantii inclusiv de la HP.
PS: Al meu si-a luat o lovitura direct in "cap" de la o distanta cam de 1,5 metri si a cazut direct pe colt unde sunt balamalele . Nici macar o zgarietura , absolut nimic in neregula cu el. Foarte robust .
Apropo si de garantie . Cand am luat laptopul de la Emag si pe site si pe certificatul de garantie avea 12 luni . Am observat doar cand mi-a ajuns acasa si am vazut certificatul. Si asta dupa mai mult de o luna cred . Am discutat cu Emag telefonic si era o greseala . Mi-a fost eliberat un alt certificat cu garantie 36 de luni.

Răspunde cu citat