Poate sunt eu prea inapoiat, poate am o problema, poate am ramas in urma cu anumite aspecte pe forum .. nu stiu, vreau doar sa-mi confirmati si sa-mi spuneti unde am gresit.
Am trimis un mesaj privat unui utilizator de pe forum in care am solicitat un pret pentru anumite domenii ce le avea la vanzare. Se pare ca am facut o greseala imensa pentru ca omul s-a simtit atat de ofensat de o confuzie pe care am facut-o incat a ajuns la amenintari
Am rugamintea la voi sa-mi spuneti unde si daca am gresit, data viitoare poate evit astfel de situatii banale si specifice in special mahalagioacelor.
Citat scos.
Omul are de vanzare xxx.com si xx-xx.com, eu "cercetand" am deschis un tab cu xxx.ro. Am o avut o problema si am plecat, cand m-am intors nu am mai verificat domeniile ci am incheiat mesajul si l-am trimis.
Formulare destul de incerta, cateva greseli de tastare plus acea confuzie. Am recunoscut, greseala mea.
Citat scos.
Nu i-am mai specificat, insa domeniul xxx.net este gazduit pe acelasi server cu xxx.com si xx-xx.com.
Mi-am cerut scuze, i-am specificat ca nu ma intereseaza oferta si i-am zis "bafta".
Citat scos.
In primul rand sa lamuresc situatia.
Nu am avut in niciun moment intentia da a-l insulta - de fapt nici nu vad unde l-am insultat, in schimb din partea lui vad clar din primul mesaj insulta si din al doilea cum ma ia peste picior pentru ca sunt incepator. Iar referitor la domenii m-am referit ca nu dau EU 5000€ pe un domeniu cu 4000 de cautari pentru ca nu sunt in masura sa-l monetizez. Ca incepator caut ceva unde concurenta este mai slaba astfel incat experienta in domeniu sa nu fie necesara intr-o masura foarte mare. In mesaj se observa ca nu ma intereseaza un domeniu cu 4000 de cautari la acel pret si nu ca pretul ar fi prea mare pentru acele cautari. Este o diferenta.
Bafta are doua sensuri. Sensul de "noroc / stima" si un sens "vulgar" pe care-l folosesc anumiti autori prin opere. Spuneti-mi si mie in ce mod "l-as fi tras de sireturi" cu aceasta forma? Eu unul nu inteleg sub nicio forma.
Ma ameninta, ma ia peste picior si ma mai si jigneste la faza cu limba romana si totusi eu sunt cel care trebuie sa citeasca regulamentul. Ok, o suport si pe asta. Dar in final, explicati-mi si mie care sunt acele reguli pe care le-am incalcat. Am citit regulamentul din nou, desi il mai citisem, dar totusi nu-mi pot explica care sunt acele reguli pe care le-am incalcat. Vreau sa raman pe forum si trebuie sa le cunosc.
Multumesc