Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Cu ce am gresit?

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit Cu ce am gresit?

Poate sunt eu prea inapoiat, poate am o problema, poate am ramas in urma cu anumite aspecte pe forum .. nu stiu, vreau doar sa-mi confirmati si sa-mi spuneti unde am gresit.

Am trimis un mesaj privat unui utilizator de pe forum in care am solicitat un pret pentru anumite domenii ce le avea la vanzare. Se pare ca am facut o greseala imensa pentru ca omul s-a simtit atat de ofensat de o confuzie pe care am facut-o incat a ajuns la amenintari
    Am rugamintea la voi sa-mi spuneti unde si daca am gresit, data viitoare poate evit astfel de situatii banale si specifice in special mahalagioacelor.

Citat scos.

Omul are de vanzare xxx.com si xx-xx.com, eu "cercetand" am deschis un tab cu xxx.ro. Am o avut o problema si am plecat, cand m-am intors nu am mai verificat domeniile ci am incheiat mesajul si l-am trimis.
    Formulare destul de incerta, cateva greseli de tastare plus acea confuzie. Am recunoscut, greseala mea.

Citat scos.

Nu i-am mai specificat, insa domeniul xxx.net este gazduit pe acelasi server cu xxx.com si xx-xx.com.
    Mi-am cerut scuze, i-am specificat ca nu ma intereseaza oferta si i-am zis "bafta".

Citat scos.

In primul rand sa lamuresc situatia.
    Nu am avut in niciun moment intentia da a-l insulta - de fapt nici nu vad unde l-am insultat, in schimb din partea lui vad clar din primul mesaj insulta si din al doilea cum ma ia peste picior pentru ca sunt incepator. Iar referitor la domenii m-am referit ca nu dau EU 5000€ pe un domeniu cu 4000 de cautari pentru ca nu sunt in masura sa-l monetizez. Ca incepator caut ceva unde concurenta este mai slaba astfel incat experienta in domeniu sa nu fie necesara intr-o masura foarte mare. In mesaj se observa ca nu ma intereseaza un domeniu cu 4000 de cautari la acel pret si nu ca pretul ar fi prea mare pentru acele cautari. Este o diferenta.

Bafta are doua sensuri. Sensul de "noroc / stima" si un sens "vulgar" pe care-l folosesc anumiti autori prin opere. Spuneti-mi si mie in ce mod "l-as fi tras de sireturi" cu aceasta forma? Eu unul nu inteleg sub nicio forma.

Ma ameninta, ma ia peste picior si ma mai si jigneste la faza cu limba romana si totusi eu sunt cel care trebuie sa citeasca regulamentul. Ok, o suport si pe asta. Dar in final, explicati-mi si mie care sunt acele reguli pe care le-am incalcat. Am citit regulamentul din nou, desi il mai citisem, dar totusi nu-mi pot explica care sunt acele reguli pe care le-am incalcat. Vreau sa raman pe forum si trebuie sa le cunosc.

Multumesc
    Ultima modificare făcută de Krumel; 15th August 2012 la 15:29.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Incepe cu Regulamentul, din cate imi amintesc nu ai voie sa faci publice mesajele private.

In al doilea rand as raporta administratorului amenintarile, nu mi se pare corect, indiferent de pozitie sa ameninti un coleg de forum ca il dai afara. Daca se permite atitudine de gen, va fi escaladata rapid...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.116
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Incepe cu Regulamentul, din cate imi amintesc nu ai voie sa faci publice mesajele private.

In al doilea rand as raporta administratorului amenintarile, nu mi se pare corect, indiferent de pozitie sa ameninti un coleg de forum ca il dai afara. Daca se permite atitudine de gen, va fi escaladata rapid...

He he, nu o fi voie, dar nu e primul. Sunt useri mai vechi care au facut asta si nu s-a intamplat nimic (adica nu au fost sanctionati/avertizati). In rest, toata dreptatea.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.578
    Putere Rep
    52

Implicit

Imi dau seama din mesajul de incheiere ca este vorba de [editat la cerere]
    Sincer dupa mesajul asta n-o sa-l mai vad cu aceeasi ochi.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 15th August 2012 la 17:06.
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Imi dau seama din mesajul de incheiere ca este vorba de [editat la cerere]
    Sincer dupa mesajul asta n-o sa-l mai vad cu aceeasi ochi.
    Hmm, hai sa nu tragem concluzii pripite. Si eu folosesc de regula aceasta formula de incheiere. Il stiu pe Andrei de baiat serios, si, sper din toata inima sa nu fie el. Oricum, indiferent de cine a fost interlocutorul, e reprobabil modul in care a procedat.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 15th August 2012 la 17:06.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Kaa, raporteaza mesajul si deslusim. O sa scot citatele, las doar discutia.
    Sa vedem ce urmeaza...

Ptr restul, mesajele citate nu contin nume de persoane si ele nu lezeaza pe nimeni. Nu e ok sa publici mesaje private cu numele celui cu care ai corespondat, dar in rest nu vad care e problema. Sint ascunse numele de domenii, nu apar informatii personale, etc. Deci e destul de ok.

Bogdan Calin, ai folosit optiunea de raportare?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

"Admit afirmatia cu erorile, suntem oameni si gresim. Nu ma lua pe mine cu "bafta" ca nu ne tragem de sireturi, ok? Daca vrei sa ne certam, spune-mi si inrosim imediat situatia la buline. Atata vreme cat eu te respect, cer acelasi lucru si din partea ta. Multumesc pentru intelegere! Nu te mai obosi sa-mi scrii, nu am timp de pierdut sa-ti mai raspund. Daca vrei sa ramai in continuare pe Seopedia invata sa respecti si sa citesti inainte de toate regulamentul de ordine interioara care prevede in mod explicit acest aspect."

Nu sunt de acord cu astfel de amenintati din mai multe motive:

1. Trebuie sa te respectii pe tine ca persoana.
    2. Trebuie sa ai putin respect fata de colegi (bun ca mai exista si unii care abereaza si care mai fac magarii ...)
    3. Nu ar trebui sa se ajunga la chestii gen reputatie. De ex unii chiar tin la reputatie, reputatia fiind cat de cat o "carte de vizita", un semnal de alarma si o modalitate prin care esti rasplatit pentru contributia ta in acest forum, chiar daca sunt doar cateva puncte verzi. Oricat de mult te enerveaza, streseaza un coleg de pe forum nu cred ca este corect sa te apuci ca la fiecare postare sa ii dai negativ, ci doar atunci cand consideri ca o ia pe aratura.

De ex. oricat de mult ma enerveaza Bogdan Calin cand il vad ca posteaza aproape in fiecare topic nou nu este suficient sa ii stric reputatia. Cateodata posteaza lucruri bune, canteodata o da in bara ... lista poate continua. Asta nu inseamna ca intr-un anumit moment nu vom colabora sau nu il voi ajuta cu o informatie sau alta problema.

4. Nu inseamana ca daca ai vechime pe forum si cunosti cativa dintre admini sau din veteranii forumului iti poti permite orice.

In primul rand nimeni nu detine toate informatiile, avand in vedere fluxul enorm din ultimii ani, indiferent cat de vechi ar fi in breasla. In al doilea rand nu se stie cand te poate ajuta respectivul coleg, cand poti face afaceri cu el s.a.m.d.

Ideea este sa nu te crezi, centrul cercului, cand nu esti, mai ales cand ai parte de beneficii de pe urma comunitatii ( informatii, oferte gratuite, vinzi articole, domenii, site-uri, iti creezi relatii care te ajuta in online si poate chiar si in offline etc.) pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de un anumit raspuns la o problema sau vrei sa vinzi ceva si respectivul coleg care ar putea sa fie singura solutie sa spuna pas: "el este cel care m-a jignit si m-a amenintat".
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.116
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Bogdan Calin, ai folosit optiunea de raportare?
    Nu imi amintesc exact, dar decat sa gresesc, spun nu. De ce? Uneori mai raportez unele reply-uri din cauza ca unii isi actualizeaza topic-ul din 3 in 3 zile, si cum nu se intampla nimic, nu vad de ce-as raporta mesajele private. De unde stiu eu ca nu au fost sanctionati? Simplu, continua sa faca asta. O persoana sanctionata nu continua, cel putin nu aici.

LE: @Stefan - Bun exemplu . Te rog sa ma crezi, nu-mi propun sa supar pe nimeni.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca vrei sa ne certam, spune-mi si inrosim imediat situatia la buline. .
    Daca cineva si-a permis sa scrie asa ceva, ar trebui sa fie sanctionat, indiferent de reputatia sau vechimea pe forum.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Bogdan Calin, e ok ..si noi mai gresim.. sintem oameni.
    Stiu ca se iau masuri de obicei. Sint momente in care raportarile sint date eronat, doar atunci nu se iau in calcul.

Kaa, raporteaza acel mail ptr a lua masuri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. rugaminte - titlu thread gresit
    De Cipiot în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st April 2011, 13:41
  2. Cuvinte cheie scrise gresit
    De amigo în forumul Teste
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 20:18
  3. Am gresit cela la rewrite?
    De attempt în forumul Google
    Răspunsuri: 3