Heheh, eu toata ziua asta fac, va citesc mesajele private. )
Heheh, eu toata ziua asta fac, va citesc mesajele private. )
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca tocmai despre discutii private este vorba... cum sa le eviti?
Poti face o plangere privata catre un admin, caz in care el va lua masuri. Daca doar spui public ca ai fost amenintat dar nu spui de catre cine, nu rezolvi nimic. E ca si cum ai spune ca de dimineata te-ai impiedcat de firul de la incarcator. Grow up.
Ideal ar fi sa apara si partea cealalata si sa ne spuna ce s-a intamplat de fapt. Cand auzi o singura parte a povestii esti influentat de cel care o expune si nu poti judeca corect situatia.
Trust, but verify.
Auzi tataie, tu ai impresia ca m-am nascut ieri si vand linkuri pe site-uri edu?
Imoral e sa le postezi, de citit mai putin ma intereseaza!
Offtopic: Si tu ai 2 fete, pe mess vb numai despre manele, top 10 liviu guta, si cum esti te ocupi tu de organizarea de spirale pt yoghinii (lamborghinii) Kidu si Lovelife, iar aici vii si dai citate cu "report" si "monitorizezi", ca sa te dai mai cocos! De ce ai scris "doar in cazul" cu litere mari?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Scuza-ma ca iti zic, dar lipsa de personalitate inseamna tocmai sa incerci sa-ti ascunzi adevarat fata in spatele unui sistem privat de discutii in timp ce in public sa te arati altfel decat esti. Poate ai vrut sa spui altceva, nu lipsa de personalitate.
Ma dane, tu ai habar ce inseamna "amenintar" , mai ales in contextul "anumite amenintar" , sau ai grezut ca am mancat o litera? )
Offtopic: vezi ca editeaza krumel ce scriu (dupa dictare)!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Te scuz!
@ Krumel, subiectul e clar, ai mesajele, stii cine ameninta penibil si absurd un membru (Kaa), asa ca mi-am permis (cu voia lui Kidu) sa scriu mai mult offtopic.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cred ca pot muta topicul la Bar Lobby, are sanse sa il intreaca pe cel facut de Dan...
Tom, ce iti editez eu? o.0
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@krumel - nu cred ca vorbeste serios mr Tom, cred ca a ghicit deja ca topicul va fi mutat la "fun & caterink".
@Tom - zi-ne si noua cine e persoana in cauza, sa ne treaca grijile.
Trust, but verify.
@ Dan, poti sa-mi stergi si mie mesajele? Daca nu, macar pe ale lui Kidu, ca il vad instare sa le faca publice, acum ca a deschis Kaa cutia pandorei.
ontopic: astept raspunsul celui care prin "forta lui" da buline rosii sau inchide conturi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)