"Admit afirmatia cu erorile, suntem oameni si gresim. Nu ma lua pe mine cu "bafta" ca nu ne tragem de sireturi, ok? Daca vrei sa ne certam, spune-mi si inrosim imediat situatia la buline. Atata vreme cat eu te respect, cer acelasi lucru si din partea ta. Multumesc pentru intelegere! Nu te mai obosi sa-mi scrii, nu am timp de pierdut sa-ti mai raspund. Daca vrei sa ramai in continuare pe Seopedia invata sa respecti si sa citesti inainte de toate regulamentul de ordine interioara care prevede in mod explicit acest aspect."
Nu sunt de acord cu astfel de amenintati din mai multe motive:
1. Trebuie sa te respectii pe tine ca persoana.
2. Trebuie sa ai putin respect fata de colegi (bun ca mai exista si unii care abereaza si care mai fac magarii ...)
3. Nu ar trebui sa se ajunga la chestii gen reputatie. De ex unii chiar tin la reputatie, reputatia fiind cat de cat o "carte de vizita", un semnal de alarma si o modalitate prin care esti rasplatit pentru contributia ta in acest forum, chiar daca sunt doar cateva puncte verzi. Oricat de mult te enerveaza, streseaza un coleg de pe forum nu cred ca este corect sa te apuci ca la fiecare postare sa ii dai negativ, ci doar atunci cand consideri ca o ia pe aratura.
De ex. oricat de mult ma enerveaza Bogdan Calin cand il vad ca posteaza aproape in fiecare topic nou nu este suficient sa ii stric reputatia. Cateodata posteaza lucruri bune, canteodata o da in bara ... lista poate continua. Asta nu inseamna ca intr-un anumit moment nu vom colabora sau nu il voi ajuta cu o informatie sau alta problema.
4. Nu inseamana ca daca ai vechime pe forum si cunosti cativa dintre admini sau din veteranii forumului iti poti permite orice.
In primul rand nimeni nu detine toate informatiile, avand in vedere fluxul enorm din ultimii ani, indiferent cat de vechi ar fi in breasla. In al doilea rand nu se stie cand te poate ajuta respectivul coleg, cand poti face afaceri cu el s.a.m.d.
Ideea este sa nu te crezi, centrul cercului, cand nu esti, mai ales cand ai parte de beneficii de pe urma comunitatii ( informatii, oferte gratuite, vinzi articole, domenii, site-uri, iti creezi relatii care te ajuta in online si poate chiar si in offline etc.) pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de un anumit raspuns la o problema sau vrei sa vinzi ceva si respectivul coleg care ar putea sa fie singura solutie sa spuna pas: "el este cel care m-a jignit si m-a amenintat".