Domeniile pro sunt probabil la fel si ca un domeniu .in
Am vazut domenii .in care rankau ok chiar si pe ro dar cred ca un com, info, org, net, biz ar fi oricand mai bine.
Domeniile pro sunt probabil la fel si ca un domeniu .in
Am vazut domenii .in care rankau ok chiar si pe ro dar cred ca un com, info, org, net, biz ar fi oricand mai bine.
In https://google.es
nutricion.pro - prima pagina "nutricion"
jardineria.pro - prima pagina "jardineria"
juegosdemotos.pro - prima pagina "juegos de motos"
juegosdecarros.pro - prima pagina "juegos de carros"
Astea apar destul de bine, ca s-a muncit mai mult decat la un .com sau .net pentru pozitie, n-am idee.
Nu stiu cum e cu .pro, dar .co pare sa stea bine pe .ro
Cauta dupa "aer conditionat"![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Chiar daca topicul este mai vechi, poate ca este interesant ce am patit eu.
Domeniile .pro sunt "cu cantec". Am inregistrat cateva domenii .pro prin despregazduire.ro si pe unul (vanzari-auto.pro) l-am pierdut, registrarul mi l-a blocat, desi eu zic ca am trimis in mai multe randuri toate actele. Desi lor le-am dat banii, cei de la despregazduire.ro (cu exceptia a doua sau trei doamne/domnisoare, care au fost foarte amabile si dispuse sa ma ajute) m-au lasat mai mult sa ma descurc singur cu firmele de la care ei au cumparat domeniile (ca reselleri). Raspunsurile la tickete suport durau uneori si zile intregi pana apareau. M-au cam dezamagit.
Scuze de offtopic.
In alta ordine de idei, domeniul Parcuri de dezmembrari auto - Pentru masina dumneavoastra performeaza foarte bine, desi site-ul este nou, este de cele mai multe ori pe pagina 2 (iar uneori pe 1, pozitia 4) la o cautare
cu destul de mare concurenta si cu un numar mare de cautari (dezmembrari auto).
Nici nu stiu daca merita sa-mi pierd timpul si banii ca sa-l ridic mai mult, vin si mi-l iau si pe ala.
L-as vinde, dar nu stiu daca nu am probleme cu el, nu am chef de scandal cu cel care vrea sa-l cumpere.
Recomandare: din trista mea experienta, NU cumparati domenii .PRO, sunt destule domenii bune .co,, .ro, etc., nu merita sa va bateti "cuie in cap" pentru nimic.
Domeniile EMD nu mai performeaza asa ca inainte, sunt preferate bandurile (din cate stiu eu), asa ca mai ganditi-va inainte de a cumpara un domeniu .pro.
Sper ca in timp sa mut toate domeniile de la despregazduire.ro la alti registrari (sunt destul de multe si nu am chef sa platesc prea mult odata). O sa fie sarbatoare cand o sa-mi sterg contul de pe site-ul lor. Pacat, au si oameni buni si care doresc sa te ajute.![]()
Ultima modificare făcută de Gelu; 6th October 2013 la 10:32.
Ma interesa extensia. Tks.
Cu emd e clara : Relevanta cuvant cheie in url - studiu google.roUnderclick
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)