░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
/offtopic
pentru ING, ebank-ing.ro e site-ul de prezentare comerciala a serviciilor online.
Daca ai intrebari / sugestii, aici e un loc bun sa le adresezi.
.:|:.
eu vreau sa ma mut de la raiff, pe langa unele probleme tehnice, m-au capiat la comisioane, costa 3 lei sa platesc o factura, imi ia 3 lei daca primesc bani din alta banca, etc.
eram curios, daca stiti in mare ce comisioane iau pe subiectele de gen alte banci.
Eu am plecat de la ING in primul rand pentru faptul ca nu puteam incasa cecuri, apoi atunci erau niste comisioane uriase cand imi depundea cineva bani in cont si nu era client ING
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Vezi aici: Oferte Internet banking - APLICA GRATUIT . Poți face o comparație, inclusiv la comisioane. (nu știu cât de actualizate sunt datele, dar pentru o comparație aproximativă este ok)
folosesc serviciile online de la Raiffeisen si ING ! Pot sa-ti spun ca sunt multumit de amandoua.
Eu folosesc ING si BCR, ambele cu Internet Banking. Sunt multumit de serviciile ING, nu prea am ce sa le reprosez, in afara de faptul ca mi s-a intamplat sa imi storneze banii primiti din Paypal sau alte conturi din strainatate fara nici un motiv. Pe langa asta, am ramas cu contul pe minus cand au facut stornarea si mi-au luat o dobanda enorma in cateva zile, pana mi-am dat seama. Si cel mai urat lucru care mi s-a intamplat cu ei: Au limita la numarul de plati facute cu cardul, de care nu stiam. Eram plecat din tara, fara nici un ban cash, am facut multe plati si mi-au blocat cardul.
La BCR am cont pentru ca acolo incasez cecurile. Cred ca sunt cei mai buni din Romania in privinta cecurilor ( comision bun, termen de 30 de zile fara taxa suplimentara ). Dar internet bankingul e ingrozitor. Nu inteleg nimic din el, stau mereu cu ghidul dupa mine si tot nu reusesc sa fac unele tranzactii. Digipassul are un singur buton, in afara de cifre, asa ca trebuie introdus un cod pentru fiecare tip de tranzactie. Daca nu aveti nevoie sa incasati CEC-uri, nu vad alt motiv pentru a folosi BCR.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)