Pagina 14 din 23 PrimulPrimul ... 41213141516 ... UltimulUltimul
Rezultate 131 la 140 din 224

Subiect: Cum convingem populatia ca Google nu este singura optiune?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Ca tot a fost ieri la 2parale discutia asta...
    mai degraba m-as angaja intr-un proiect in care sa incurajam oamenii sa aiba incredere in shopping-ul online decat sa schimbam 10% sa foloseasca alt motor de cautare...
    e mai simplu si ar fi un prim pas mult mai bun zic eu...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

ar fi unpas si ar fi ceva... dar internetul nu se rezuma doar la shopping online... eu am un blog necomercial despre caini de rasa... eu ce fac? pe mine cum ma ajutati?

Problema este mult mai complexa decat putem noi sa discutam aici...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Mie mai interesant decat sa invatam oamenii sa nu foloseasca G si sa cumpere mai des de pe magazinele online mi se pare sa urmaresc rasaritul si apusul de soare. E misto.
    (sint ironic, dar interesele unora nu e musai sa coincida cu interesele altora si deci nu putem spune ce e mai ok sa facem sau nu)
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Hei, incercam sa "rezolvam" o problema... Nu putem spune ca avem o solutie daca ea nu se aplica la majoritate... Parerea mea. Ok, separat pe nise/industrii se poate face cate ceva, dar, ramanand pe subiectul topicului "cum sa convingem populatia ca google nu mai este o solutie" cred ca batem campii cu mare gratie... Tare mi-ar place sa ma contrazica cineva la un moment dat cu o solutie la problema de mai sus...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Mie mai interesant decat sa invatam oamenii sa nu foloseasca G si sa cumpere mai des de pe magazinele online mi se pare sa urmaresc rasaritul si apusul de soare. E misto.
    (sint ironic, dar interesele unora nu e musai sa coincida cu interesele altora si deci nu putem spune ce e mai ok sa facem sau nu)
    chiar nu am niciun interes, nu am magazin online, nu castig din afiliere decat 15 lei pe luna sau eu stiu...

am fost ieri la intalnirea 2parale, s-a discutat despre asta si mi s-a parut interesant....

daca se cumpara online, se investeste mai mult, daca sunt mai multi jucatori, e mai simplu de influentat alegerea unui motor de cautare, ca sa nu fie chiar rasarit si apus

P.S si da, nu prea are legatura cu discutia, imi cer scuze..

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Stii cum o sa ajunga oamenii pe yahoo? Cautand asta
    Stiti ca una dintre cele mai frecventa cautari in google este chiar google. Educatia mi se pare o misiune imposibila astazi, majoritatea suntem prosti dar ne credem destepti si nu acceptam sa ne educam
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    chiar nu am niciun interes, nu am magazin online, nu castig din afiliere decat 15 lei pe luna sau eu stiu...
    Nu e vorba de interesul tau.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Hei, incercam sa "rezolvam" o problema...
    Eu nu consider ca noi avem o "problema" ci chiar google o are. Daca pot sa-si rezolve problema, treaba lor, daca nu e vai de ei. Au o problema fix la cel mai important serviciu al lor, search.

Daca nu o rezolva cat mai curand posibil, or sa aibe surprize mari de tot.

Sincer, nu cred ca au vrut sa se ajunga aici, greseala sau neatentie, nu mai conteaza, ideea de baza e ca au lansat bomba atomica pe net. Au timp scurt sa incerce sa o opreasca, daca nu, e HAOS! Pt ei, userii au solutii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Haideti sa incercam sa gandim constructiv, altfel nu avem cum sa gasim o solutie viabila pentru piata romaneasca.

Ce urmareste google de la piata romaneasca? Adwords si adsense, adica totul se bazeaza pe advertising.
    Ce mai doreste google sa faca prin ajutorul webmasterilor? Sa promoveze Google + si alte servicii ce le ofera.

Ca sa ii impiedicam si sa putem trage o bucatica din internetul nostru ce ar trebui facut? Cred ca ar trebui sa cautam alternative de monetizare si promovare rentabile si cu rezultate bune, pentru a incuraja lumea sa foloseasca serviciile romanesti in defavoarea adsense/adwords.

Daca va aparea un produs romanesc de incredere, care va plati cel putin la fel de bine ca adsense, si ar avea preturi si calitate mai bune decat serviciul Adwords, atunci cu siguranta investitorii si dezvoltatorii il vor folosi. In acel moment, google va pierde o parte importanta din piata romaneasca si va trebui sa ia masuri.

Deci razboiul nu ar trebui sa se bazeze numai pe partea de cautare, ci in primul rand pe monetizare, pentru ca aici i-ar durea cel mai rau.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Guys, sa vedem. Google o sa aiba probleme? Ce probleme? Utilizatorul de rand nu vede nicio schimbare. Pe el nu-l intereseaza daca pe primul loc e gigel sau ionel. Atunci cand el cauta pe google jucarii si da peste televizoare, atunci va fi o problema. Dar acum, chiar si cu rezultatele astea dubioase, rezultatele tot sunt mult mai relevante decat alte motoare de cautare. Problema este pentru noi, cei care ne ocupam de SEO si de siteuri. Dar noi suntem mult prea putini in comparatie cu utlizatorii normali. Nu cred ca e nimic de facut. In plus, la cati bani face google din RO comparativ cu alte tari, li se cam rupe de ro, daca le scade profitul aici cu .. 20%.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 14 din 23 PrimulPrimul ... 41213141516 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. extensie .php la o singura pagina
    De palex1988 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th January 2012, 11:09
  2. Rezultate pe o singura pagina
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th August 2011, 16:27
  3. Google - optiune de blocat anumite site-uri din search.
    De Florin Traian în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th March 2011, 15:56
  4. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  5. Noua optiune de la google
    De biaterm în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th September 2006, 18:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii