Am rezolvat problema.
Motor de cautare crestin avem: Christian Search Engine
Promovare ii mai trebuie !
Vad ca au rezultate si pe "po*n". Nu ca m-ar mira.
@Dan ... sti ce vad ca si alternativa ? motoare de cautare nisate cu o acuratete mult mai mare decat a google .... la acuratete mai e de lucru dar la nisa :
Carti.ro
Uite ca am facut primul pas in directia asta, primul sfert de pas ca nu l-am finalizat inca
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Daca s-ar face un motor de cautare pentru romania, asa cum este yandex la rusi, de ce credeti ca nu ar fi "sanse"? Fiti optimisti!
Banuiesc ca sunt multi membrii pe aici care au fel si fel de "relatii". O idee ca asta ar merge "din casa in casa".
1. Un nou motor de cautare
2. Cateva motive sa-l folosesti
3. Cateva functii noi
Si "publicitatea" vine de la sine, va spune eu. Si mai exact:
1. Il rogi frumusel pe chinezu sa scrie despre el.
2. Te duci la zoso si/sau arhi si il mituiesti/ameninti sa-ti faca publicitatea. Totusi, va spun sigur ca vor scrie din proprie initiativa.
3. Le ceri ajutorul si mai marilor site-uri (eMag, okazii, etc). Sunt sigur ca vor tine cu draga inima un banner la ei (mai ales daca le mai oferi "ceva" in schimb.
4. Datacentere? Cauta un sponsor. Pun pariu ca vor fi multi care ar fi 'incantati' sa sustina motorul.
3. Trimiti o stire la ziar.
4. Inca una la un radio.
Si inca de la inceput se creaza buzz-ul.
Hai ca nu-i chiar atat de greu cu promovarea lui. Multi romani vor fi incantati, va spun eu.
Dar motorul? Cand e gata? Cine il face?
Astea sunt primele intrebari care vor trebui realizate, apoi promovarea vine de la sine
PS: Am uitat cel mai important lucru: TV.
Vand Advertoriale (pr 5)
Daca mai invatam webmasterii sa foloseasca si forme de monetizare romanesti, cu atat mai bine. Google va pierde astfel si de pe piata romaneasca de advertising.
Noul motor de cautare ar trebui recomandat prin ajutorul unui nou browser, ce va avea pagina setata ca prestabilita. Deasemenea cum spuneau colegii in paginile anterioare, cei ce ofera servicii de internet ne-ar putea fi de ajutor, daca rezolvam afisarea paginii atunci cand apare eroare de incarcare.
Daca mai punem la calcul sfintirea si buzz-ul media, e suficient.![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Iti admir optimismul dar nu cred ca e chiar atat de roz cum spui tu. Ori il tin de draga inima ori le dai 'ceva' la schimb, nu cred ca marile siteuri s-ar bucura la cateva sute de euro pe luna in plus pentru a-ti tine tie un banner pe siteul lor.
Un motor de cautare cu cateva motive noi in plus si ceva functii noi nu se construieste peste noapte...
Si totusi cu putina mobilizare se poate face ceva.
ps: acum cateva saptamani am primit un email de la okidoki sa confirm daca mai sunt interesat sa le tin pe viitor (cand o fi gata serviciul) contrcost caseta de cautare, m-am inscris cu un site acum un an. Ma gandesc ca poate pana la urma pregateste okidoki ceva surprize...
Ca sa recomanzi ceva altora trebuie sa fie ceva ce tu insuti ai folosi, un motor de cautare care merita recomandat e cel care te face sa-l setezi ca homepage si sa nu mai folosesti Google deloc.
Nu e doar o problema emotionala.
Tocmai am postat ceva legat imbunatatirea metodelor de monetizare romaneasca aici (Contextual Jingle Beta - Pentru afiliati si magazine online), dar inca n-am primit nici un feedback.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)