Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat īn original de pirvan.marian Vezi Post
    Interesanta opinia ta, s-ar zice ca cei de 30-35 de ani ar spune ca banii nu valoareaza nimic pentru care ar face chesti mai spirituale.
    Oricum gandesc asemeni tie din aceasta perspectiva, insa pentru mine aceasta 'fereastra' are mai multe destinatii...
    spanac, cei care au afirmatii de gen "banii nu inseamna nimic" sunt extremele, ori au prea multi bani, ori au prea putini.
    eu nu am descoperit nici o metoda sa ii conving sa mi intre singur in cont asa ca ii alerg.
    am o locuinta peste medie, conduc un audi, imi permit 2-3 vacante pe an, pe scurt traiesc confortabil din ceea ce produc online, dar asta imi necesita intre 8 si 16h pe zi cu ochii in calculator.
    ce produc online? magazine, afiliere, servicii seo, vand/cumpar domenii.

Later: nu am nici un fel de studii de specialitate in info. Poate nu am fost clar in concluzii, exista si personaje care muncesc ca prostii, exista si personaje care muncesc ca sa fie, la calitate zero, exista si cei care se plictisesc rapid. Avem colegii de forum care se incadreaza de minune si o spun din punctul de vedere al celui care platesc lunar cateva salarii pentru cei cu chef de munca. O fatuca lucreaza 8h pe zi, intr-un magazin, iar dupa servici si in weekend lucreaza pentru mine rotunjind veniturile cu +1200/1500 lei. Stiti de ce face efortul? Pentru ca isi permite sa stea cu chirie si nu acasa unde in 2 camere statea ea, doi frati si parintii.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 31st March 2012 la 17:26.

Mindrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    62
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Dan Vezi Post
    Referitor la ce spunea colegu' ca iti distrugi spiritul - ca sa fii cu adevarat liber, cea mai rapida cale este sa ai ceva bani in buzunar. Sa poti sa te misti. Cu cat e mai stabil castigul, cu atat dormi mai bine, n-ai observat?
    Dupa 16ore de stat zilnic in fata calculatorului cativa ani buni, nu te mai misti nicaieri
    Lasand gluma, cei care stati 16 ore in fata calculatorului, aveti mare grija! Ascultati aici la mosneagul de mine...la 45 de ani "m-am luat pe viata" cu o hernie de disc. Si nu-i placut sa ramai intepenit cand ti-e lumea mai draga, sa te doara spatele de-ti pierzi mintile si cate si mai cate.
    Iti trece cheful de orice plimbare cu Audi si mancatul in restaurante de standarde inalte.
    Iar motivul a fost exact acesta :8ore pe zi in fata calculatorului timp de vreo 12ani.
    Daca ar fi sa pot da timpul inapoi.....

Vis a vis de topicul initial sugestia mea ar fi asa...seriozitate maxima in ceea ce faceti si totul echilibrat!
    Navigatii dedicate pentru toate gusturile

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

hehe, in 2008 am rupt cantarul cand m-am urcat, de cand lucrez de acasa, am dat jos. Mesele regulate si fara tampenii, plus un pic de sala si piscine dimineata actioneaza de minune.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de Mindrunner Vezi Post
    Dupa 16ore de stat zilnic in fata calculatorului cativa ani buni, nu te mai misti nicaieri
    Lasand gluma, cei care stati 16 ore in fata calculatorului, aveti mare grija! Ascultati aici la mosneagul de mine...la 45 de ani "m-am luat pe viata" cu o hernie de disc. Si nu-i placut sa ramai intepenit cand ti-e lumea mai draga, sa te doara spatele de-ti pierzi mintile si cate si mai cate.
    Iti trece cheful de orice plimbare cu Audi si mancatul in restaurante de standarde inalte.
    Iar motivul a fost exact acesta :8ore pe zi in fata calculatorului timp de vreo 12ani.
    Daca ar fi sa pot da timpul inapoi.....

Vis a vis de topicul initial sugestia mea ar fi asa...seriozitate maxima in ceea ce faceti si totul echilibrat!
    Nu fumez,nu am fumat nici odata si uite ca am una alta probleme de sanatate, cand vine ,vine...
    Oricine e dator cu o boala si o moarte.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

RoxanaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data īnscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    37
    Posturi
    121
    Putere Rep
    33

Implicit

o afacere online are imensul avantaj mobilitatea. laptopul in rucsac si pot sa lucrez si de pe malul unui rau de munte, chestie care o mai si practic, drept pentru care am si baterie de rezerva

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vārstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

La aspectul acesta cu 16 ore pe zi e "bun", dar si eu incep sa ma resimt. Dupa vreo 7 ani, iei o oboseala cronica, de iti trebuie cam o luna plina de concediu pe an. Nu mai vorbim de dureri bizare, prin fel si fel de locuri.

Eu cred ca undeva in perioada 17 - 30 de ani trebuie tras puternic. Dar la un moment dat trebuie sa te opresti din acest sprint continuu. Mie imi pare rau de perioada pierduta de prin liceu si mai mult de jumate facultate. Pierduta sub aspectul ca nu am valorificat-o la maxim practic, ci doar teoretic, multumindu-ma cu niste note.

In final omenirea nu evoluat cu nimic. Bunicul lucra de dimineata pana seara si zicea ca pentru copiii lui sa aiba viata mai buna. Tatal meu a facut si face la fel. Eu fac la fel.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data īnscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

30-60 minute pe zi rezervate exercitiului fizic rezolva toate problemele astea. Eu fac flotari aproape zilnic, dupa 2-3 serii simti cum circula sangele calumea si te improspatezi mental si psihic nemaipomenit. De asemnea cand e vreme frumoasa imi place sa fac si plimbari prin padure juma de ceas, de obicei folosesc timpul asta ca sa meditez serios la chestii mai dificile, in timpul mersului pe jos din cauza tensiunii arteriale foarte bune pe care o da efortul respectiv creierul da o performanta deosebita si inspiratia vine foarte usor, mai ales daca esti intr-un mediu linistit, cum e un parc...
    Si bineinteles de avut in vedere si nutritia, despre asta sunt destule informatii in alte locuri, nu mai insist.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vārstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Pot sa spun ca am facut de multe ori bani repede, cel mai bine din programare (nu ma refer la un venit stabil). Am 18 ani si ma ocup cu site-uri din clasa a 7-a, insa am renuntat de mult la ideea pe care o cred multi, ca pe net curg banii cu galeata. Nu am auzit pe nimeni sa o ia de la 0 cu un site si intr-o saptamana sa scoata deja profit. Cel mai repede faci bani daca investesti alti bani. De exemplu, daca as avea acum 1000 de euro, mi-as face un blog pe o nisa, l-as bombarda cu continut si SEO si in cateva luni ar putea sa inceapa sa faca bani cu AdSense. Daca nu dispui de bani pentru o investitie ori trebuie sa muncesti foarte mult si sa iti placa ce faci, ori nu vei reusi nimic.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data īnscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vārstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Dan are dreptare, daca esti serios reusesti sa aduni lejer 3000 lei/luna, eu si cand dorm ma gandesc la site-urile mele, imi vin tot felu de idei cum sa imi optimizez munca.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data īnscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Dan
    Sper sa aiba efect subiectul deschis de tine. Acelasi lucru am incercat sa-l fac si eu cu cateva persoane (prieteni, dar si membri seopedia). Insa, desi toti se plangeau sub o forma sau alta de lipsa banilor, cu o singura exceptie, rapunsul a fost acelasi: adica sa muncesc zi de zi 8 ore pentru 2500-3000 lei? Am intrebat de curiozitate pe cativa cat castigau la locul de munca anterior...."pai 900 pe cartea de munca si 5-600 la negru"...adica undeva in jur de 1500, pentru 8-9 ore de munca pe zi.
    Ok, recapitulam: castigai 1500, ai posibilitatea sa castigi mai mult, stai comod acasa, ai program flexibil (daca vrei sa muncesti noaptea, doar in zilele cu sot, doar cand e soare afara etc nu ai nici o restrictie cata vreme volumul este acelasi)....si totusi gasesti scuze puerile. Concluzia? O trageti voi.
    Aceleasi persoane ar face bine sa citeasca posturile lui Kidu (printre altii). Toti vrem vila, masina, vacante, bani in cont si multe altele. Dar nici sa nu pronuntam cuvantul "munca".
    Nu voi spune povestea mea, ca sunt vorba lunga. Pe scurt, am vrut multe in timp scurt si am reusit. Cum? Reciti ce a spus Kidu.
    Din pacate multi se multumesc cu un "tun". Traiesc cu senzatia ca daca au reusit sa prinda o comanda de 10 euro pe saptamana (in loc sa accepte colaborari de lunga durata din care sa castige mult mai mult) au dat lovitura. Nu ii condamn, e optiunea lor. Dar nu vreau sa ii aud cu "viata e grea, bani nu sunt" si altele asemenea.

Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution īn forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •