Dupa 2 ani si ceva de prezenta pe acest forum, aseara am dat primul negativ.
Negativul s-a dus catre RadioClick, pentru dezgroparea unui thread vechi din 2009.
Dupa 2 ani si ceva de prezenta pe acest forum, aseara am dat primul negativ.
Negativul s-a dus catre RadioClick, pentru dezgroparea unui thread vechi din 2009.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Sincer, eu cred ca ar trebui sa mai dam negative pentru thread-uri dezgropate, mai ales daca ele nu sunt in marketplace. Nu ai cum sa ajungi la respectivele thread-uri decat daca folosesti functia search, ceea ce este un lucru destul de bun.
Sigur, in cazul in care se dezgroapa N thread-uri moarte de catre acelasi user, putem vorbi de o atentionare... dar asa?!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Dane... se pare ca am avut dreptate! Ai ceva cu negativele... si cred ca ar trebui sa te uiti in oglinda, e posibil sa remarci ceva... nu zic mai mult.
Daca iti place asa mult sa coordonezi forumul, de ce nu aplici pentru Admin?![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am, am ceva cu negativele.
Si m-am uitat in oglinda si am plans de ce am vazut, vorbili tale m'a afectat nespus.
Ador sa coordonez forumul, chiar azi vorbeam cu angajatii mei, adminii (pe care ii platesc din banii mei) si le ziceam ca tre sa-si caute joburi.
Acum serios vorbind, da-mi si mie vro 3 negative asa... sa ma inveti minte. Mai ales daca tu consideri ca a fost pe nedrept.
Trust, but verify.
Desi mi-am propus sa nu mai taxez pe nimeni cu negative, preferand sa ignor ineptiile si sa trec mai departe, azi nu m-am abtinut. Fericitul castigator : Rapsodia, pentru topicul asta: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tml#post254731 .
E un topic de caterinca intr-adevar, dar glumele (sper din toata inima ca a fost o incercare de gluma) trebuie totusi sa pastreze o limita a decentei.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma asteptam la negative, si DA a fost o gluma, grosolana, dar am vrut sa arat ca doare, iar cand faci glume pe seama altora, ar trebui sa stii proverbul " Ce tie nu iti place, altuia nu-i face! Ce pentru unii nu doare, pentru altii doare mai rau decat fierul inrosit, sper ca din penalizarea mea sa se ajunga la incetarea caterincilor legate de sex, varsta sau postari care nu plac unora dintre membrii.
Puteam sa stau linistut fara sa postez in Bar, dar am sperat ca poate asa cei ce rad zilnic de membri imai noi sau mai vechi de pe SEOPedia isi vor schimba comportamentul. Am renuntat la grija pentru bulinele verzi, caci atat timp cat scopul unora e sa le"inroseasca" nu le vad rostul! @robyroy , cred ca este printre putinele negative pe care le inteleg!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)