Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Reputatie jignitoare

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Reputatie jignitoare

Ca fapt divers, ma intereseaza sa aflu si eu ce parere aveti despre colegii de forum care atunci cand dau reputatie negativa, nu ezita sa bage acolo si o jignire sau cateva injurii. Eu credeam ca functia aia se foloseste pentru a recompensa, sau nu, postarea unui user, dar jignirile din partea frustratilor stiam ca se trimit prin pm, sau cel putin daca ai doua oua sa scrii si numele.

Un astfel de frustrat, s-a gandit sa ma "premieze" si el pentru un post din cadrul topicului lui Vali D, asa ca s-a gandit sa imi lase si un mesaj: "fomistu'". Acum nu stiu daca a vrut sa ma caracterizeze pe mine, sau pur si simplu asa s-a semnat.

Ce ma gandesc eu. Ar trebui luata atitudine in acest sens, si sa fie penalizate astfel de practici. Mi se pare aiurea sa poti jigni/injura pe oricine prin acest sistem, fara sa fii penalizat. Bine, probabil omul nu are o viata a lui si isi pierde vremea stutiind-o pe a altora. Pe aceasta cale, tin sa ii spun ca daca tot e asa de fomist, astept un mesaj privat de la el si ii dau eu ceva de lucrat, ca sa ii asigur o paine.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 2nd March 2012 la 20:22.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ca fapt divers, ma intereseaza sa aflu si eu ce parere aveti despre colegii de forum care atunci cand dau reputatie negativa, nu ezita sa bage acolo si o jignire sau cateva injurii. Eu credeam ca functia aia se foloseste pentru a recompensa, sau nu, postarea unui user, dar jignirile din partea frustratilor stiam ca se trimit prin pm, sau cel putin daca ai doua oua sa scrii si numele.

Un astfel de frustrat, s-a gandit sa ma "premieze" si el pentru un post din cadrul topicului lui Vali D, asa ca s-a gandit sa imi lase si un mesaj: "fomistu'". Acum nu stiu daca a vrut sa ma caracterizeze pe mine, sau pur si simplu asa s-a semnat.

Ce ma gandesc eu. Ar trebui luata atitudine in acest sens, si sa fie penalizate astfel de practici. Mi se pare aiurea sa poti jigni/injura pe oricine prin acest sistem, fara sa fii penalizat. Bine, probabil omul nu are o viata a lui si isi pierde vremea sutiind-o pe a altora. Prin aceasta, tin sa ii spun ca daca tot e asa de fomist, astept un mesaj privat de la el si ii dau eu ceva de lucrat, ca sa ii asigur o paine.
    OFF: Hahhahaha )

Si eu am primit reputatii negative muuuulte si majoritatea jignitoare... dar nu am ce sa fac . M-am decis sa ii las in lumea lor, sa ma catalogheze cum vor ei, eu prefer sa-mi traiesc viata linistit si fara nervi suplimentari.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Si vrei ca administratorii forumului sa devina un fel de politisti? Prea sunteti sensibili unii dintr voie, daca va arunca unii un injuriu trebuie sa faceti un pic de scandal, va recomand pentru scandal sa va duceti la cancan .ro, aici este forum de SEO. Eu unul nu am folosot niciodata pe acest forum jigniri in sistemul de reputatii, a nu se crede ca ma apar.
    Propun moderatorilor ca cei care mai deschid un astfel de subiect de ce mi-a dat reputatie negativa, ma jignit pe pm sau prin reputatie sa primeasca o pauza de cateva zile.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si vrei ca administratorii forumului sa devina un fel de politisti? Prea sunteti sensibili unii dintr voie, daca va arunca unii un injuriu trebuie sa faceti un pic de scandal, va recomand pentru scandal sa va duceti la cancan .ro, aici este forum de SEO. Eu unul nu am folosot niciodata pe acest forum jigniri in sistemul de reputatii, a nu se crede ca ma apar.
    Propun moderatorilor ca cei care mai deschid un astfel de subiect de ce mi-a dat reputatie negativa, ma jignit pe pm sau prin reputatie sa primeasca o pauza de cateva zile.

Nu colegu', nu am deschis threadul ca mi-ai dat tu sau altul negativ. L-am deschis pentru a se dezbate acest subiect, si nu esti obligat sa postezi aici daca nu ai ceva concret de spus. Vad ca unii dintre voi v-ati facut un obicei din a posta in orice thread nou, fie ca aveti vreo legatura sau nu.

Si nu, nu m-a deranjat asa mult jignirea, ca m-am obisnuit cu golani de genul care nu fac nimic productiv, insa am atras atentie ca intr-o comunitate nu e normala atitudinea asta. Aici deja repet ce am mai zis zilele trecute intr-un topic, ca unii dintre voi ati devenit niste roboti, care fie ca luati tepe, sunteti jigniti, etc., treceti imediat peste, fara a lua atitudine. De asta merge tara prost, pentru ca nimeni nu comenteaza ci trece peste. Defapt asta si vrea tara, prostime, ca sa o poata manipula!
    Ultima modificare făcută de edy12006; 2nd March 2012 la 20:33.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Lovelife, tu esti mai mereu contra a tot si iti bagi nasu` in orice topic cu parerile tale de om cult, de om care e undeva sus prin gradina lui Dumnezeu, de om care in 80% din cazuri nu stie sa puna cratima. Mai degraba te-ai privi in oglinda, iar eu as propune ca persoanele ce-ti seamana sa primeasca o pauza, nicidecum cele care vor sa indrepte unele lucruri.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Ok,avem o parere proasta si cred ca toata lumea este deacord cu mine ca astfel de practici nu sunt binevenite. S-a lamurit? Ce vrei sa mai dezbatem?

In ziua de astazi esti jignit si la semafor, de cate ori te-ai dus la politie pentru a depune plangere? Esti deacord ca topicul asta nu are niciun viitor?

edy12006 si Bogdan Calin, voi parca sunteti la pachet. Observ ca peste tot, in toate topicurile va sustineti unul pe altul mai ceva ca doi frati de sange.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ok,avem o parere proasta si cred ca toata lumea este deacord cu mine ca astfel de practici nu sunt binevenite. S-a lamurit? Ce vrei sa mai dezbatem?

In ziua de astazi esti jignit si la semafor, de cate ori te-ai dus la politie pentru a depune plangere?
    Rares, nu stiu daca chiar e cazul sa vorbim de politie aici, insa doresc ca macar intr-o comunitate de oameni civilizati, asa cum am fost obisnuit pana acum pe seopedia, sa se penalizeze astfel de practici. Este revoltator faptul ca unii incearca sa traga forumul in sus, iar altii te fac sa nu-l mai poti accesa.

Mersi frumos de parere!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

O rezolvare?

In ziua de astazi esti jignit si la semafor, de cate ori te-ai dus la politie pentru a depune plangere? Esti deacord ca topiculasta nuare niciun viitor?
    Macar stiu cine ii.

edy12006 si Bogdan Calin, voi parca sunteti la pachet. Observ ca peste tot, in toate topicurile va sustineti unul pe altul mai ceva ca doi frati de sange.
    Pai is mai multi "nebuni" in tara asta . Gandim la fel, atata tot, ca BCR.

Ori doar te bagi peste tot, la vanatoare de posturi.
    Da Rares. Mi-au promis administratorii ca la 4000 de pareri personale voi castiga o excursie in Alpi. Daca esti contra curentului, lumea iti zice ca esti in goana dupa post-uri
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 2nd March 2012 la 20:44.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

edy12006 si Bogdan Calin, voi parca sunteti la pachet. Observ ca peste tot, in toate topicurile va sustineti unul pe altul mai ceva ca doi frati de sange. Ori doar te bagi peste tot, la vanatoare de posturi.
    Rares, eu nu sustin pe nimeni, eu ma sustin singur. Niciodata nu am cerut asta cuiva, pentru ca mi s-ar parea jenant.

Ce am avut de spus, am spus. Vroiam doar sa stiu daca acest lucru este normal si daca li s-a mai intamplat si altora.
    Multumesc pentru timpul acordat!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Si pentru cei care continua sa dea negativ, vreau doar sa va spun ca ma bucur ca nu ma pot integra intr-o turma (sa nu ma inteleaga gresit toate comunitatea, fac referire la persoanele ce merg in sir indian si vad numai in fata precum calul) si de asemenea sunt mandru ca pot spune tot gandesc .

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 18:42
  2. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th April 2010, 17:26
  3. Reputatie
    De Diana în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10