Reputatie jignitoare
Ca fapt divers, ma intereseaza sa aflu si eu ce parere aveti despre colegii de forum care atunci cand dau reputatie negativa, nu ezita sa bage acolo si o jignire sau cateva injurii. Eu credeam ca functia aia se foloseste pentru a recompensa, sau nu, postarea unui user, dar jignirile din partea frustratilor stiam ca se trimit prin pm, sau cel putin daca ai doua oua sa scrii si numele.
Un astfel de frustrat, s-a gandit sa ma "premieze" si el pentru un post din cadrul topicului lui Vali D, asa ca s-a gandit sa imi lase si un mesaj: "fomistu'". Acum nu stiu daca a vrut sa ma caracterizeze pe mine, sau pur si simplu asa s-a semnat.
Ce ma gandesc eu. Ar trebui luata atitudine in acest sens, si sa fie penalizate astfel de practici. Mi se pare aiurea sa poti jigni/injura pe oricine prin acest sistem, fara sa fii penalizat. Bine, probabil omul nu are o viata a lui si isi pierde vremea stutiind-o pe a altora. Pe aceasta cale, tin sa ii spun ca daca tot e asa de fomist, astept un mesaj privat de la el si ii dau eu ceva de lucrat, ca sa ii asigur o paine.
Ultima modificare făcută de edy12006; 2nd March 2012 la 19:22.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.