Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Reputatie jignitoare

Vizualizare arbore

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si vrei ca administratorii forumului sa devina un fel de politisti? Prea sunteti sensibili unii dintr voie, daca va arunca unii un injuriu trebuie sa faceti un pic de scandal, va recomand pentru scandal sa va duceti la cancan .ro, aici este forum de SEO. Eu unul nu am folosot niciodata pe acest forum jigniri in sistemul de reputatii, a nu se crede ca ma apar.
    Propun moderatorilor ca cei care mai deschid un astfel de subiect de ce mi-a dat reputatie negativa, ma jignit pe pm sau prin reputatie sa primeasca o pauza de cateva zile.

Nu colegu', nu am deschis threadul ca mi-ai dat tu sau altul negativ. L-am deschis pentru a se dezbate acest subiect, si nu esti obligat sa postezi aici daca nu ai ceva concret de spus. Vad ca unii dintre voi v-ati facut un obicei din a posta in orice thread nou, fie ca aveti vreo legatura sau nu.

Si nu, nu m-a deranjat asa mult jignirea, ca m-am obisnuit cu golani de genul care nu fac nimic productiv, insa am atras atentie ca intr-o comunitate nu e normala atitudinea asta. Aici deja repet ce am mai zis zilele trecute intr-un topic, ca unii dintre voi ati devenit niste roboti, care fie ca luati tepe, sunteti jigniti, etc., treceti imediat peste, fara a lua atitudine. De asta merge tara prost, pentru ca nimeni nu comenteaza ci trece peste. Defapt asta si vrea tara, prostime, ca sa o poata manipula!
    Ultima modificare făcută de edy12006; 2nd March 2012 la 19:33.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 17:42
  2. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th April 2010, 16:26
  3. Reputatie
    De Diana în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10