Postez pentru a-mi cere scuze in primul rand lui @roby si apoi, tuturor celor care nu le-am livrat la timp comenzile. Da, am intarziat, insa chiar eram convins ca trebuie sa public articolele pana la sfarsitul saptamanii care tocmai a trecut. Nu e vorba ca nu am chef de munca, nu e vorba ca vreau sa insel doamne fereste pe cineva, nu e vorba ca am vazut prea multi bani in mana si de acum pot sa-mi bat joc de oricine vreau eu.

Intradevar, te-am contactat pentru o suma mica pe paypal si puteam sa returnez banii pe card, chiar in acel moment. Am convenit pana la urma sa scriu acele articole, cu un alt gand insa. Mai lucrez cu doua fete si am zis ca daca tot e sa fie o comanda, le mai dau si lor ca au nevoie de bani. I-am si dat o suma rotunda Madalinei pentru ce a scris in decurs de o luna plus suma de la tine, cu promisiunea de la ea ca miercuri imi termina articolele. Miercuri insa am dat-o la disparuti si cand in sfarsit am dat de ea. mi-a spus ca a avut ceva probleme si nu le-a putut scrie. Cam asa sta treaba, in prima faza. Articolele le va scrie in seara asta si maine si tot maine le voi publica pe toate. Daca esti de parere ca iti acopera pagubele, voi returna deasemenea si suma, ca nu despre asta este vorba.

In al doilea rand, vreau sa-ti spun ca nu am avut nici o secunda intentia de a fi impertinent in vreun fel si nici nu am ignorat mesajele. Pur si simplu, apar unele "probleme" enumerate de domnul 1nesco. Din nou, imi cer scuze si promit ca o sa incerc sa administrez cat mai precis aceasta treaba la care m-am inhamat.

@haos, nu ai castigat nici un pariu. Am invatat eu insa ca de acum sa lucrez doar eu pentru mine si sa nu-mi mai complic viata incercand sa ajut fara sa fiu ajutat.

@Kidu, in perioada in care luam pachetele de la tine, aveam inca multe si nu le-am terminat asa cum mi-am fost propus. Si tie iti datorez niste scuze.

@MaXz, nu e nevoie neaparat de pareri de genul, insa te asigur ca nu e deloc asa. Inca sunt un om normal si cu picioarele pe pamanty care incearca sa impace si scoala si un part-time la o televiziune pe post de cameraman si o prietena si job-ul care imi asigura banii.

Daca am omis ceva, revin.