Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Din ciclul "Zoso e taran"

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    43

Implicit Din ciclul "Zoso e taran"

Atunci cand Krumel l-a banat pe zoso, a zis bine despre el, ca e "taran".
    Vorbesc despre articolul asta: zoso.ro/affiliate-marketing-spam-siteurile/
    Nu am sa comentez cele din articolul ce urmeaza, cu exceptia jignirilor pe care acest Gollum al blogging-ului romanesc le face in stanga si in dreapta..
    Cat de frustrat sa fii ca, sa numesti oameni seriosi, fara intentii rele (zic eu) "jeg" si "m.u.i.s.t"? E inca o dovada clara ca Zoso acesta, nu e decat un latrau, care stie sa faca doar ce ii place romanului: sa injure lumea, ca sa primeasca el trafic.

PS: au ajuns la urechile mele ceva zvonuri de prin Brasov, dar le dau mai pe seara, sa se mai stranga lumea.
    Ultima modificare făcută de matei; 1st March 2011 la 15:39.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

hehe, asta o sa fie topic interesant daca nu il sterge nici un admin inainte.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

matei, n-as vrea sa faci ceea ce face el. Sint preferatul lui de ceva timp, nu imi bat capul prea tare. Seo ptr el e o necunoscuta, drept dovada tagurile din footer, articolele scrise pe cautari clare plus folosirea in mod intentionea a numelui pe care il are persoana despre care vb.

Omul de paie isi are rolul lui intr-o piata. In plus, oricine are indeajuns relatii in online stie motivul si cine a sustinut acel articol.

N-as vrea sa batem saua prea tare pe subiectul asta, mai degraba as vrea sa discutam despre chestii care intr-adevar ajuta.

Spamul nu e un lucru pe care sa il eticheteze zoso, Google si alti oameni in masura pot curata .ro de spam. Ce face el e cancan. Eu i-am sugerat candva sa incerce sa educe in loc sa incerce sa denigreze oamenii. E mai banoasa denigrarea.

E un subiect de 2 lei ceea ce face el.

Florin, daca pastram masura topicul nu are nici un motiv sa fie sters. In momentul in care am depasit masura, sint primul care il sterge. Contrar asteptarilor lui, nu accept denigrarea unui om cu lucruri neadevarate.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st March 2011 la 15:56.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

sa mi piscati cu ceara daca inteleg ce vrea sa zica ca RoManiac injura ProfitShare-ul in postul sau....
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Cristi, o alta intrebare (retorica) e de ce se implica zoso in asa ceva? Lui ce ii iese, mai mult ca sigur nu o face gratis. De aici desirati voi firul, mai ales ca el n-are de unde sa stie cine e RoManiac ... cine e sursa care stie numele lui? Poate de aici si ideea cu articolul...poate.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Cristi, o alta intrebare (retorica) e de ce se implica zoso in asa ceva? Lui ce ii iese, mai mult ca sigur nu o face gratis. De aici desirati voi firul, mai ales ca el n-are de unde sa stie cine e RoManiac ... cine e sursa care stie numele lui? Poate de aici si ideea cu articolul...poate.
    Atunci cand l-am numit Gollum, lumea a crezut ca ma refer la aspectul fizic.Io-te ca nu-i asa...
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu conteaza daca la platit sau nu cineva. Primeste atentia care o vrea deci probabil e multumt.
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 1st March 2011 la 17:18.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Foarte plauzibila "retorica". Dealtfel n-ar fi primul articol (in diferite domenii), in care suspiciunea din jurul lui e mare... Oricum, aici nu e problema la el (adica wtf, ce sa-i reprosam lui?)... problema ar fi la "angajator".

Hai sa va arat inca o mostra de profesionalism al marelui blogar autohton:

Avem articolul asta: zoso.ro/sa-rdem-cu-product-seo-si-google unde e screenshot-ul asta: zoso.ro/uploads/2011/02/htc_cha_cha_pret.png . In articol se ia de cei de pe primele pozitii, care banuiesc ca-s niste site-uri de scrapping sau nu stiu (asa lasa el sa se inteleaga, ca preiau automat informatia, ca nu pun mana pe telefon), insa site-urile respective ofera indicatiile tehnice ale telefoanelor respective.

Bun, in screenshot-ul lui are si el un post pe pozitia 5 sau 6. Ia sa-l vedem: HTC ChaCha, a

Asadar, primii fac spam si-s nesimtiti (chiar daca pana una alta, oamenii ofera toate informatiile tehnice), si el cu un articol de 2-3 randuri plus 2 poze e perfect in regula. Nu? Nu aduceam in discutie daca nu l-as fi intrebat intr-un comentariu de lucrul asta... comentariu pe care insa l-a sters automat.

Mai adaugam asta: zoso.ro/psihoterapie-net-spam-genial in care el acuza de spam pe cineva care a gasit o metoda ingenioasa de a se mai proteja de hotii de continut: cuvintele mici de legatura sunt afisate ca si imagine, nu ca si text (daca dai copy paste, pe alea nu le iei). Concluzia maestrului:
    În schimb, uitaţi aici cum se face spam creativ, eliminând cuvintele din prea puţine caractere pentru a conta în google:
    . Musai sa aiba si logica?

PS: Daca crede cineva ca-mi pierd timpul sapand si vanand pe la el pe site, va zic ca posturile astea sunt postate in ultimele 2-3 zile (cel mai vechi apare pe pagina 2 de ex.). Daca cineva chiar ar vrea sa sape, ar gasi zeci de posturi cu fracturi de logica de-a lungul si de-a latul blogului sau. Pacat, pentru ca unele sunt scrise bine (probabil alea care nu-s la comanda ).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Cristian, cred ca am sters de vreo 3 ori textul pe care vroiam sa il scriu. De fiecare data am ajuns la concluzia ca nu merita...

Propun sa trecem la altele mai serioase.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Din ciclul "ce spam mai primim"
    De doro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th March 2010, 09:41
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  4. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •