Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Reputatie jignitoare

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

s-a uitat unul urat la tine, ia atitudine, da-i in cap

In ultima luna ai primit o singura apreciere negativa pe langa altele multe pozitive, sistemul isi face treaba, perfect nu poate fi.

Cu siguranta nu esti primul care primeste o reputatie negativa data aiurea dar esti primul care a deschis topic pentru asta. Treci peste, ai prea mult timp liber.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Bruzli, era vorba de jigniri, nicidecum de reputatii date aiurea.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Topicul asta e jenant. O singura data m-am uitat sa vad cine mi-a dat reputatie si chiar nu m-a interesat ca am luat vreun minus sau vreun plus. Traim intr-o lume libera, oricine poate avea orice parere, asta e, face it. Numai scandal cautati unii, parca ati fi niste fetite care n-au mai auzit vreun cuvant jignitor. Va incalzeste cu ceva ca aveti reputatie 5000 sau 10?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    s-a uitat unul urat la tine, ia atitudine, da-i in cap

In ultima luna ai primit o singura apreciere negativa pe langa altele multe pozitive, sistemul isi face treaba, perfect nu poate fi.

Cu siguranta nu esti primul care primeste o reputatie negativa data aiurea dar esti primul care a deschis topic pentru asta. Treci peste, ai prea mult timp liber.
    Bruzli, nu intelege gresit situatia. Am explicat ca nu m-a deranjat faptul ca am primit reputatie negativa, nu ma incanta cu nimic punctele avea verzi, ca nu imi dau sa mananc. Am spus doar faptul ca nu mi se pare normal sa se admita jigniri in aceasta comunitate. Si nu, nu dau nimanui in cap asa cum ma acuzi. Daca ii dadeam in cap nu mai vorbeam asa degajat si civilizat, schimbam foaia.

In fine, nu mai zic nimic ca poate voi fi iar amenintat ca daca am curajul sa mai gandesc si sa imi expun parerile, voi fi exclus din forum, cum s-a mai intamplat sa mi se promita cu ceva timp in urma.

Se poate inchide topicul, daca se doreste acest lucru. Mersi!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

edy12006 si Bogdan Calin, voi parca sunteti la pachet. Observ ca peste tot, in toate topicurile va sustineti unul pe altul mai ceva ca doi frati de sange. Ori doar te bagi peste tot, la vanatoare de posturi.
    Sunt pe felie amandoi, vad ca de la un timp deschide tot felul de topicuri tampite care sa agite multimea si apoi apare miraculos Bogdan Calin, dupa cum observ in fiecare topic va dati reciproc reputatii pozitive, alta explicatie nu vad la aberatiile voastre.

EDIT: in secunda a doua de la postare am si primit replica de la acesti indivizi printr-o reputatie negativa
    dupa gandirea ta limitata, da, altii nu mai au alta ocupatie.
    Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 2nd March 2012 la 20:00.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Sunt pe felie amandoi, vad ca de la un timp deschide tot felul de topicuri tampite care sa agite multimea si apoi apare miraculos Bogdan Calin, dupa cum observ in fiecare topic va dati reciproc reputatii pozitive, alta explicatie nu vad la aberatiile voastre.
    Suntem pe felie ca Delma, asa e. Phoenixman, nu stiu ce ne-am face fara persoane atat de inteligente ca tine. Sunt ferm convins ca nu suntem pe aceeasi unde ca si tine... noua nu ne plac jocurile cu barbie. Aberatii auzi...

LE: Nu e frumos sa acuzi "acesti indivizi" orbeste. Imi dai cuvantul tau ca pleci de pe Seopedia daca nu ti-am dat eu negativ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca forumul are nevoie de o sectiune noua. O sa discutam in Ambasada cum o sa se numeasca. Numele cel mai potrimit pare a fi Gradinita.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

al tzaspelea topic despre reputatie. Nu era deja unul de gen deschis ?

Eu sunt mai rau de gura si am prostu obicei sa declar ce gandesc, asa ca imi iau negative pe banda. Totusi se pare ca aportul meu pe acest forum este cu mult mai important decat pot oferii "sensibilii" la minusuri, asa ca imi mentin casutele alea verzi.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca forumul are nevoie de o sectiune noua. O sa discutam in Ambasada cum o sa se numeasca. Numele cel mai potrivit pare a fi Gradinita.
    Avand in vedere varsta frageda, atat a lui Edy, cat si a celui care a dat reputatia.. se cam potriveste numele
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    al tzaspelea topic despre reputatie. Nu era deja unul de gen deschis ?

Eu sunt mai rau de gura si am prostu obicei sa declar ce gandesc, asa ca imi iau negative pe banda. Totusi se pare ca aportul meu pe acest forum este cu mult mai important decat pot oferii "sensibilii" la minusuri, asa ca imi mentin casutele alea verzi.
    Intradevar, am gasit raspunsurile ce le doream, in cadrul unui topic deschis de un alt coleg: Reputatie
    Imi astept penalizarile care mi se cuvin si rog inchiderea topicului deschis inutil, asa cum au acuzat unii. Probabil discutia asta va fi inutila mereu, pentru ca nu se ia atitudine asupra ei.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 17:42
  2. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th April 2010, 16:26
  3. Reputatie
    De Diana în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10