Revitalizez un topic vechi pentru a va indemna sa NU cumparati domenii .pro, eu am pierdut domeniul vanzari-auto.pro (inregistrat prin despregazduire, nu recomand, m-au lasat singur sa ma descurc cu cei de la care au cumparat ei domeniul, niste indieni, daca retin bine).
Desi eu cred ca le-am trimis tot ce trebuie (de identitate, documente de studii, de firma, etc.), am pierdut definitiv domeniul. In prostia mea (m-amdat "cocos" si nu l-am ascultat pe domnul Serban Cristian, am luat mai multe atunci, dintre care unul este inca activ (dezmembrariauto.pro) si site-ul este bine plasat (pagina 2, in cea mai mare parte a timpului, urcand scurt timp si pe pagina 1, pozitia 4) pe cautarea "dezmembrari auto", unde este concurenta mare si multe cautari pe luna.
Acum nici nu stiu ce sa fac, am o strangere de inima, poate maine mi-l blocheaza si pe asta. Nu stiu ce sa fac, sa mai investesc timp si bani in el sa-l ridic, sa incerc sa-l vand (desi nu stiu nici asta, nu vreau ca cel care-l cumpara sa nu poata sa-l transfere si sa am probleme cu el).
Cand sunt atatea domenii bune pe piata, pe mine m-a "mancat undeva" sa-mi cumpar un domeniu .pro, ca am inventat eu acuma apa calda!
In viata, atunci cand "te mananca ...undeva (cenzurat de mine)", exista totdeauna cineva care sa "te scarpine" de sa-ti mearga fulgii.
Acum sunt eu suparat, dar nu-i decat vina mea, degeaba invinuiesc pe altii, cine nu deschide ochii, deschide punga.

Răspunde cu citat
) este in acea lista
si o sa imi spuna ca mi-l iau pentru ca asa au ei chef.