-
Revitalizez un topic vechi pentru a va indemna sa NU cumparati domenii .pro, eu am pierdut domeniul vanzari-auto.pro (inregistrat prin despregazduire, nu recomand, m-au lasat singur sa ma descurc cu cei de la care au cumparat ei domeniul, niste indieni, daca retin bine).
Desi eu cred ca le-am trimis tot ce trebuie (de identitate, documente de studii, de firma, etc.), am pierdut definitiv domeniul. In prostia mea (m-amdat "cocos" si nu l-am ascultat pe domnul Serban Cristian, am luat mai multe atunci, dintre care unul este inca activ (dezmembrariauto.pro) si site-ul este bine plasat (pagina 2, in cea mai mare parte a timpului, urcand scurt timp si pe pagina 1, pozitia 4) pe cautarea "dezmembrari auto", unde este concurenta mare si multe cautari pe luna.
Acum nici nu stiu ce sa fac, am o strangere de inima, poate maine mi-l blocheaza si pe asta. Nu stiu ce sa fac, sa mai investesc timp si bani in el sa-l ridic, sa incerc sa-l vand (desi nu stiu nici asta, nu vreau ca cel care-l cumpara sa nu poata sa-l transfere si sa am probleme cu el).
Cand sunt atatea domenii bune pe piata, pe mine m-a "mancat undeva" sa-mi cumpar un domeniu .pro, ca am inventat eu acuma apa calda! :|
In viata, atunci cand "te mananca ...undeva (cenzurat de mine)", exista totdeauna cineva care sa "te scarpine" de sa-ti mearga fulgii.
Acum sunt eu suparat, dar nu-i decat vina mea, degeaba invinuiesc pe altii, cine nu deschide ochii, deschide punga.
-
Ai cumparat pe riscul tau de la un site romanesc. Recomandarea mea a fost sa cumparati de la Encirca sau de la Gandi care, dupa cum poti vedea si aici, sunt registrari autorizati ai domeniilor .pro
Contacteaza Registry.pro si vezi ce trebuie sa faci ca sa iti recuperezi domeniul (daca era pe numele tau, altfel nu mai are rost).
-
Am cumparat de pe un site romanesc, este adevarat (am cumparat pe firma si mi s-a parut ca este mai simplu cu contabilitatea). I-am contactat si pe cei de la Registry.pro, site-ul este pe numele meu, dar nu am avut ce sa mai fac.
PublicDomainRegistry.com (de unde a fost cumparat in final domeniul, trecut prin resellerul resellerului...;) ) este in acea lista
Le-am trimis actele pe firma, diploma, carte de identitate, tot...dar m-am lovit de un zid.
Citeam pe Google ca si alte persoane (chiar din strainatate, care au cumparat de la registrari autorizati au avut probleme).
Oricum, nu facusem nimic cu domeniul, asa ca nu-mi mai bat capul cu el, il las balta.
Alta este problema acum. Am cumparat si alte domenii .PRO.
Din pacate am cumparat si www.dezmembrariauto.pro, care a ajuns in 2 luni pe prima pagina in Google la cautarea "dezmembrari auto" (concurenta maricica, peste 27000 de cautari exacte pe Google in Romania) si acum ma gandesc cu groaza ca o sa vina niste indivizi de la cealalta margine de pamant :D si o sa imi spuna ca mi-l iau pentru ca asa au ei chef. :D
Nici nu stiu daca domeniile astea se pot vinde, l-as vinde (numai sa scap de el).
Am gasit la Kidu (domnul Serban Cristian) domeniul cu .biz in loc de .pro, cred ca o sa-l cumpar, dar nu stiu cum sa fac sa nu pierd pozitiile pe Google.
Am crezut eu ca sunt 'jmecher" (eroare intentionata de scriere) si am "inventat apa calda". Sunt atatea domenii brandabile pe piata, .ro, com, .net, chiar .biz, .info, .com.ro, ...mii de posibilitati. Nu! Taranul voia un domeniu .PRO! @#%%*& Acum a primit domeniu .PRO sa-i ajunga! @#$^%&^
Cum spuneam, cand te mananca...undeva...se gaseste imediat cineva sa te scarpine de-ti vine acru! :((
Cine va face ca mine, ca mine sa pateasca! Sunt suparat, in primul rand pe mine.