Nu vreau sa fiu hater, dar VisUrat a scris un post destul de interesant pe aceasta tema: Saracul om bogat
Poate merita citit.
Nu vreau sa fiu hater, dar VisUrat a scris un post destul de interesant pe aceasta tema: Saracul om bogat
Poate merita citit.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Poate visurat s-a pripit cu acuzatiile, aici sunt explicatiile familiei Viata cu DBA: Daca nu poti face un bine, nu-i impiedica pe altii sa-l faca
Am pus un banner pe Felicitariweb.ro, maine promit ca voi mai pune si pe alte siteuri si am facut o mica donatie in paypal.
Rog pe unul din membrii care fac advertoriale daca se poate sa-mi faca unul despre Bibi ca sa-l postez pe un site de stiri mondene.
Vreau sa ii transmit mamei baiatului ca ii suntem alaturi sufleteste in rugile sale.
Matei, sincer, nici macar nu ma intereseaza acest aspect. Daca am donat cativa euro si am scris un articol prin care i-am rugat si pe altii sa se implice, am facut-o pentru acel copil care are dreptul la o sansa la viata. Nu saracim si nici nu ne imbogatim. Fereasca Dumnezeu, unii dintre noi suntem deja parinti, poate maine vom avea noi nevoie se sprijinul comunitatii. Nimic nu e mai rau, ca parinte, decat sa iti vezi copilul bolnav.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)