Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 45

Subiect: appleromania.info

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Desteptilor... ne intereseaza pentru ca ne reprezinta poporul si ne trag in jos ca niste capuse, decat sa veniti cu afirmatii de genul "ce treaba avem noi cu ei" mai bine va vedeti de treaba ca tot spuneti ca voi nu va pierdeti timpul "...
    OFF: Am sa ignor ce-i bolduit cu speranta ca realizezi ca nu-i frumos sa vorbesti asa cu oamenii pe care nu-i cunosti.

ON: Nu-i poti schimba, lasa-i in amaru` lor sa faca ce vor. Cum zicea cineva, nu va mai uitat in gradina altuia. Si la urma urmei, stii ca nu e prost cel ce practica mismasuri, ci "prostii sunt prosti" pentru ca pun botu` la orice.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Vali, aici este vorba si despre moralitate...cum putem sa il privim pe respectivul cu ochi buni? Chiar atat de natarai trebuie sa fim sa trecem cu vederea cum unii sunt atat de lipsiti de moralitate in online-ul asta? Chiar trebuii sa trecem cu vederea spamm-ul asta? Trebuie sa fi prea mediocru sa fi de acord cu metode de genu'
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Atunci de ce nu-ti vezi tu de treaba ta si-l lasi in pace? De ce nu il raportezi la facebook si gata?
    Trebuie sa-l faci tu in toate felurile? Crezi ca-ti ridica cineva statuie? Crezi ca il incalzeste cu ceva vorbele tale? Crezi ca ii pasa ce spui tu? Nu as crede. Si el continua, continua... continua.
    Dar nu prea suport "asa-i romanul", "suntem romani"..si etc.

Ideea asta cu aifoanele a plecat de la un strain. Dute si injura strainul!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    De-acum cand mergem in franta sau in italia si ii vedem pe aia cum cersesc le zicem "Bravo romanasi, continuati asa...ca voi faceti bine, doar prosti sunt aia care va dau bani, nu voi, care cereti. Promovati Romania in continuare.
    Nu e vorba de "bravo", iar ai monitorul intors? I-a laudat cineva pe aici? Eu n-am vazut nicio laude. Cateva persoane (printre care si eu) spun ca sa-i lasati in "afacerile" lor ca oricum n-aveti ce sa le faceti. O mana de oameni vor sa schimbe Romania, succes.

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

Implicit

Suntem cumva la OTV sa dezbatem subiecte neinteresante? Cat tam-tam se face...
    Nimic interesant...

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Cristi, aici deja o dam in alte... balarii. Ajungem pe partea politicii? )
    Dupa ce ai spus aici, sunt 100% convins ca ai fi procedat la fel, sau chiar mai rau. Sper sa gresesc:

Si sunt foarte convins ca daca ai stii 'metoda mea' de a aduna fani, AI PROFITA SI TU. Vrei sa-ti spun? Nu trebuie DECAT sa gasesti clientii, fanii vin singuri - cu doar 2-3 clickuri. ESTI CURIOS?
    Cateodata ma mir si eu cat de 'norocos' sunt si cum fac banii 'frecand menta'. Vrei sa 'freci menta' cu mine?
    Din fericire nu a trebuit sa-mi 'patez' numele cu astfel de site-uri!

Apropo, Germania e plina de polonezi la 1.80 metri (numa buni de munca) care stau la coada la cersit.
    Pe noi chiar tara ne-a indemnat la cersit!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Mai, aici nu e vorba de a folosi tehnici black hat sau de nu stiu care. E vorba de moralitate. E vorba de a te folosi de un eveniment atat de tragic intr-un mod atat de josnic... Regret ca unii nu disting asa lucrurile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Si daca tu ai acea 'moralitate' si el nu o are, trebuie sa-l critici tu? hai mai...
    Nu e vorba ca s-a folosit de acel eveniment, putea fi orice altceva. Cred ca a ales evenimentul ca sa prinda mai multa credibilitate. Daca nu era asta, sigur era altceva.
    De unde nu sti ca acum nu o sa vina ceva de genul: "Cu ocazia hackuirii facebook-ului de catre anonymous, facebook da gratis...etc"

Inseamna ca nici eu n-am moralitate, ca mint oamenii zi de zi ca vine sfarsitul lumii, nu?
    Tu 'obligi' oamenii zi de zi sa parieze cum le sugerezi tu (pariul zilei)..nu?
    Si exemplele sunt cu miile.

Cum am spus atat eu, cat si altii: daca ei n-au moralitate, lasa-i domne! Vezi-ti de ale tale. Raporteaza-i la facebook, cauta cele 50.000 de profile care au dat like si spune-le ca e teapa...si GATA! Esti impacat.
    Vand Advertoriale (pr 5)

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu suntem cei mai rai, problema e ca noi ne tinem de gainarii, cersatorie.
    Daca romanii creau ei primii un Xrumer, erau admirati cu siguranta, ce baieti destepti... dar cum am zis noi, generalizand facem multe lucruri josnice care nu necesita inteligenta. De asta nimeni nu are de ce sa admire faptele noastre, nu e totuna sa furi lebedele sau sa spargi o banca cu un plan perfect, la care lumea sa zica wow!

Sa nu se inteleaga gresit, nu e ok sa spargi banci dar faceam o comparatie cu altii care tot lucruri rele fac, poate si mai multe si mai grave si tot nu sunt vazuti asa rau.

Pana la urma nu are de ce sa ne intereseze parerea altora, avem noi o problema cu asta, am devenit complexati de numele de roman.

Romania e numai pe locul 10 la spam, la o distanta imensa fata de SUA, cei pe care ii consideram model.

http://www.spamhaus.org/statistics/countries.lasso

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:22
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:13
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th September 2011, 14:34
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th October 2010, 12:15
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2010, 21:45

Permisiuni postare