★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Nu esti deloc liber sa faci asa ceva, iar cineva ar trebui sa sesizeze firmele de gazduire pe care sunt acele site-uri. Inselatoria este o infractiune, este o tehnica de frauda.. este o fapta cu caracter penal.
Voi trimite sesizari atat firmelor de gazduire cat si firmei Apple, a carui imagine este patata in aceaste actiuni.
Kaa, fiecare cu parerea lui. Eu decat sa ma cert cu cei care au deschis site-uri de acest gen, mai bine fac o modificare la site-urile mele.
Degeaba trimiti sesizari. Pierzi timpul, doar atat.![]()
Nimic interesant...
Mie nu imi trebuie. Pentru ca eu stiu cum sa-mi aduc fanii.
Daca nu stiam cum sa-i aduc POATE 'prosteam' si eu pe altii. OK?
Hai sa fim seriosi. Nu sunteti putin 'invidiosi' sa vedeti cum ii creste lu' unu si lu' altul fanii prin aceste metode? Daca nu erati invidiosi, n-ati fi atacat pe nimeni.
Oricine de aici poate spune ca este ditamai SEO-istul, cand el are in cap numai tehnici black-hat.
Parerile sunt impartite. Dar e ca si cum:
Un site "SEO" vinde servicii seo de tot rasul - clienti se gasesc.
Un site 'castiga iphone' aduna cat multi fani - prosti se gasesc.
Un site cu valoare de 50€ se vinde la 200€ - clienti se gasesc.
Daca noi 1000 stim 100% sigur ca chestia aia cu iphone-ul e teapa, altii 50.000 nu stiu acest lucru!
Si lista continua...
Nimeni nu-i de vina ca 'aia' sunt prosti! Corect?
Vand Advertoriale (pr 5)
Ce va deranjeaza pe unii ce site-uri au altii si ce "mismasuri" fac ca s-ajunga-n "top". Daca le iasa, cinste lor.
Pentru ca asta caracterizeaza romanii in general , se tin doar de "mismasuri", in loc sa creeze ceva propriu si original. Nici nu e de mirare ca suntem priviti asa de prost, eu cel putin m-am saturat de astfel de prostii "Made in Romania" !
Just me!
Desteptilor... ne intereseaza pentru ca ne reprezinta poporul si ne trag in jos ca niste capuse, decat sa veniti cu afirmatii de genul "ce treaba avem noi cu ei" mai bine va vedeti de treaba ca tot spuneti ca voi nu va pierdeti timpul "...
Of! Doamne, Doamne!
Cand va aud cu "asta-i romanul" mi se face sila.
Luciane, cine a inventat 'metoda' asta? e cumva un roman? SIGUR NU!
Cine a inventat black-hatul? e cumva roman? SIGUR NU!
Dar din cate vad noi ne atacam intre noi cu "asta-i romanul". Strainii fac bani grei din 'metodele' astea. Strainu-i roman? NU! E DESTEPT!
La inceputul anului citeam un topic. Parca era ceva de genul: "Cati bani ati castigat in 2010?"
X - eu am castigat 30.000$ doar din autobloguri.
Y - eu am castigat 40.000$ din siteurile mele (si daca te uitai pe site-ul lui, vedeai numa' black-hat).
Din pacate inca nu am gasit un roman care castiga 40.000$ din site-urile lui. M-as bucura enorm. Tu stii vreunul?
Ce intelegi tu prin "ceva propriu si original"?
Si inca ceva! Nimeni nu ne priveste PROST. Ci ne privim noi singuri. TU ne privesti prost!
Vand Advertoriale (pr 5)
Crede-ma ca sunt destui romani (fara "misamsuri") care castiga bani multi din online , chiar pe forum este un sondaj referitor la acest lucru. Pot sa iti dau linkuri , dar momentan nu o pot face din lipsa de timp.
Ma refeream la ceva ce nu este copiat , furat , ci este realizat de propria persoana.
Cate articole nu ai citit prin ziare ca strainii sunt satui de noi , ca se umbla cu furturi si smecherii ? De ce nu citim de nemti ca sunt hoti? Pentru ca despre ei se scrie ca fac lucruri de calitate , nu dau tepe!!
Daca tu consideri ca sunt ok astfel de siteuri , atunci da-i un Like , poate castigi ceva ;-)
Just me!
Pai iti dai seama ca strainii nu o sa se atace intre ei, asa cum facem noi. Cate articole ai citit prin ziare ca nemtii sa se atace intre ei? In schimb, la cel mai mic 'pas', ne ataca pe noi. Dar nu asa de mult, cat ne atacam noi romanii.
Uite un exemplu: Ce mai vand romanii? Fanii de pe Facebook Pe mine m-a deranjat primul paragraf al articolului. De ce nu au facut si alte ziare la fel?
Eu nu am zis niciodata ca romanul e perfect. Chestia e ca NOI ne facem singuri prosti, hoti si etc.
Deci pur si simplu vorba "asa-i romanul" ma oftica tare de tot.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)