Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
La ce va uitati prima data cand cumparati produse digitale?
Primul lucru la care ma uit este sa nu fie disponibile pe torrente, P2P, etc - ca sa nu dau banii pe ceva ce si-a pierdut valoarea fiind share-uit si probabil folosit de foarte multi care nu au platit.

La un magazin cu teme WP/Joomla, ati plati pentru o anumita thema sau un pret anual / club?
Eu cumpar destul de multe teme wordpress. Platesc per tema in general (la themeforest, woothemes). La elegantthemes unde pretul anual este foare bun, $39, platesc anual, pentru ca renteaza si daca folosesc intr-un an doar o tema de la ei. In general nu as plati anual daca pretul abonamentului ar fi mai mare decat valoarea a doua teme, doarece un astfel de abonament mi-ar limita alegerile, m-as simti nevoita sa folosesc cat mai multe teme de pe site-ul respectiv pentru a-mi justifica costul abonamentului.

Cat ati plati, in medie, pentru o thema premium astfel incat sa fie si vanzatorul multumit si cel care cumpara?
Pentru a fi vanzatorul multumit nu as putea zice, pentru ca nu sunt eu vanzatorul. Eu sunt developer si pot spune ca o tema custom-made de mine o evaluez la minim 150 euro, depinde de complexitate. Dar eu o tema de genul acesta nu o vand decat o singura data.
Cumpar teme tocmai pentru a reduce costurile, atunci cand ele se potrivesc mai mult de 70% pe proiect, si un pret care mie mi se pare atractiv este intre $30-$40 (licenta pentru un singur site).

Ce sugestii de teme aveti? Ati avut vreodata nevoie de o tema premium si nu ati gasit una destul de buna pe internet? La wordpress ce shortcodes ati vrea sa aiba temele pe care le folositi? Ce optiuni?
Nu sunt un mare fan shortcodes. Ceea ce mi se pare vital este ca tema sa aiba o documentatie detaliata si bine pusa la punct si sursele .psd "curate".