La mine ultimele arhive sunt de prin 2008...
La mine ultimele arhive sunt de prin 2008...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
M-am jucat si eu putin
- siteurile astea mai mari, microsoft, google, sunt pana in 2010
- google.ro in 2009
- wikipedia 2009
- siteuri de astea mai normale, merg pana in vara lui 2008
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Mersi Seinfeld, cam acelasi lucru am gasit si eu. Deci e in principiu o chestie de la ei.
Ar trebui gasita o alta metoda de a vedea vechimea unui site....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
M-ai facut curios si am mai cautat cu o chestie pe care o aveam salvata prin calculator. Se pare ca alte servicii sunt mai actualizate.
Spre exemplu am cautat pentru blogul meu si e la zi cu "arhiva"
Domain Tools: View Historical Whois Records
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Dap, e unul dintre tooluri/moduri de a afla vechimea. Mersi.![]()
Searching For Old Versions of Web Sites? The Wayback Machine Is New and Improved Se pare ca acest serviciu este relansat sub alta adresa.
Mersi de update.
Cam slaba noua versiunea... oricum problema e aceeasi...
Am cautat info despre o posibila cauza / motiv legat de problema asta si am descoperit acest paragraf
Sursa: Wayback Machine - Wikipedia, the free encyclopediaSnapshots usually become available more than 6 months after they are archived or, in some cases, even later (up to 24 months, or even longer). The frequency of snapshots is variable, so not all updates to tracked web sites are recorded, and intervals of several weeks or years sometimes occur. Since August 2008 sites have to be listed on the Open Directory in order to be included.[2]
Site-urile au avut arhiva veche, problema e ca au scos-o fara un motiv clar: robots.txt nu restrictioneaza accesul robotului lor. Intrebarea e: de ce?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)