edy , afacerile prezentate de tine sunt foarte ok si multe chiar de mare succes odata ce le incepi si intri un pic pe piata. problema la ele este ca majoritatea necesita foarte multi bani pentru a incepe.
edy , afacerile prezentate de tine sunt foarte ok si multe chiar de mare succes odata ce le incepi si intri un pic pe piata. problema la ele este ca majoritatea necesita foarte multi bani pentru a incepe.
Intradevar, unele necesita un capital solid si sunt afaceri care te pot duce in topuri, insa, fiecare afacere incepe de undeva de jos. Nici o mare companie nu a inceput cu capital de milioane de dolari. Marile companii de astazi au inceput cu investitii de 0-1000 usd si au ajuns sa numere miliarde anual.
In principiu trebuie sa ai acel dar al inovatiei. Nu iti deschizi laborator si angajezi chimisti pentru a descoperi un tratament, ci il inventezi tu (daca ai cunostintele necesare) iar apoi il fabrici. Cand vei avea produsul si va functiona iti zic eu ca vei gasi si pe cineva sa investeasca in el, in productia lui.
O sa ma mai gandesc si la alte idei, poate gasesc ceva pentru oameni "mai normali", adica sa nu necesite cunostinte in domenii dificile si nici resurse materiale.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
pai dar de unde constinte in astfel de domenii si daca nu ai cunostinte la ce poti sa speri . eu cred ca atunci cand s-a deschis acest topic se vroia o discutie despre afaceri care le putem face eu , tu gheorghe ,misu etc ..adica oricine care dispune de o suma ok de bani si care are si un spirit de business :
3) Cabinete stomatologice, de radiografii s.a. Cam orice tine de sanatate prinde bine iar clinicile private sunt cele mai preferate - ai nevoie de multi bani.
4) Alternative pentru carburanti, energie ecologica - ai nevoie de multi bani
5) Camere de supraveghere (devin obligatorii in magazine) - aici poti zice ca este destul de ok
6) Producator anvelope - ai nevoie de multi bani
7) Patinuar. (il muti in alta tara cand se termina iarna, se incaseaza sume greu de numarat) - bani / sau ai nevoie de multi bani
8) Cabinet notarial - trebuie sa fi in domeniu
9) Producator de tigari. viciul ramane viciu - ai nevoie de multi bani
10) Casa de amanet - aici este iarasi destul de ok dar depinde de zona in care te pozitionezi
11) Pepiniera brazi (nu neaparat dinacesti simpli, ieftini, ceva soi mai bun si scump care il poti vinde in afara)- ai nevoie de teren, bani si timp
12) Firma de paza si securitate- ai nevoie de bani
13) WC publice curate- aici se poate intra in piata numai ca nu sunt foarte multe orase/lucuri unde sa prestezi o astfel de munca
14) Productie peturi si ambalaje- ai nevoie de bani
15) Productie componente auto pentru marile marci- ai nevoie de multi bani
16) Farmacie/ lant de farmacii - ai nevoie de multi bani
17) Firma de curierat pentru obiecte mari.- ai nevoie de multi bani /greu de intrat pe piata
18) Saloane pentru nunti- ai nevoie de ceva bani
19) Creare solutii si aplicatii pentru persoane cu dizabilitati. Pentru folosirea pc-ului, o masinii, etc.- o afacere destul de ok
3) Nu foarte multi, aparatele se pot cumpara dintr-un credit bancar la care platesti lunar din profit. Trebuie sa angajezi pe cineva specializat si sa ai un spatiu in zona buna, insa.
15) Chiar si in Ploiesti aveam un coleg a carui mama lucra la o firma. Din cate stiu faceau instalatii electrice pentru cei de la Bmw. Mai sunt multe exemple de astfel de firme nisate ce produc pentru marile branduri. Investitia e relativ mica, insa calitatea primeaza.
16) Nu ai nevoie de foarte multi bani, cu garantia de a avea locatia intr-o zona buna. Marfa se plateste la termen si bineinteles la inceput nu te infigi in tot felul de medicamente ci faci o selectie riguroasa. Oricum piata este destul de full, ar merge insa ceva non-stop.
19) ok in primul rand ca ajuti oameni.
Astept si din partea dvs. ceva idei care se muleaza mai bine pentru majoritatea.
Eu prefer sa raman tot in online pentru ca necesita cele mai mici investitii si e mult mai comod. Mi-as dori sa am si una sau mai multe afaceri offline, dar e mult mai complicat cu ele, asa ca ma rezum la astea.
Sau clatite! Crepes...yum!
3) Nu foarte multi, aparatele se pot cumpara dintr-un credit bancar la care platesti lunar din profit. Trebuie sa angajezi pe cineva specializat si sa ai un spatiu in zona buna, insa. - cine iti mai da credit de cateva zeci de mii de euro in perioada asta daca nu aduci nis te garantii serioase
15) Chiar si in Ploiesti aveam un coleg a carui mama lucra la o firma. Din cate stiu faceau instalatii electrice pentru cei de la Bmw. Mai sunt multe exemple de astfel de firme nisate ce produc pentru marile branduri. Investitia e relativ mica, insa calitatea primeaza. - ca sa ajungi sa produci pentru firme auto trebuie in primul rand sa ai un nume , sa ai ceva vechime pe piata , sa iti observe calitatea asa cum ai spus si tu si abia dupa aia poti sa speri ca prinzi un contract bun
16) Nu ai nevoie de foarte multi bani, cu garantia de a avea locatia intr-o zona buna. Marfa se plateste la termen si bineinteles la inceput nu te infigi in tot felul de medicamente ci faci o selectie riguroasa. Oricum piata este destul de full, ar merge insa ceva non-stop. - iti trebuie mai multe acreditari ca sa deschizi o farmacie+ personal calificat+salarii mari+faptul ca se vorbeste acum tot mai mult de reducerea numarului de farmacii care sunt pentru o anumita zona+probleme destul de mari cu primirea banilor de la casa ..etc
cum am spus si cateva posturi mai sus ..sunt idei bune dar iti trebuie un pic mai mult decat o idee pentru a si scoate un profit ok dintr-o astfel de afacere
Asta e cel mai prost lucru pe care l-au putut spune dragii nostii parlamentari. Nu inteleg pe ce drept imi inchid ei farmacia, din moment ce sunt particular ci nu de stat. Asta suna mai mult o amenintare pentru particulari sa renunte si sa intre tovarasii politicienilor mai bine pe treaba.
pai te constrang ...ei spun pentru orasul X doar 10 farmacii vor avea contract cu casa , restul ..treaba lor nu te obliga sa le inchizi ( pe fata) ..insa daca oamenii nu mai vin sa cumpere de la tine pentru ca tu nu poti sa dai medicamente compensate ...esti gata , te-au omorat scurt . plus ca iti dai seama ca intre farmaciile care vor intra pe lista celor cu contract se vor trage sfori grele
Ca vrei ca nu vrei, conducerea tarii (si mai ales a lumii, apuca-te sa citeste si sa vezi unele documentare care iti expun unele chestii adevarate) pot face aproape tot ce vor cu noi (asta te include si pe tine), fie ca vrei fie ca nu. Asta nu inseamna ca te obliga, ci te fac sa iti doresti asa decat invers.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)