Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Condamnare penala in ro pt site torrente

Vizualizare arbore

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    folosesc linux, nu ma doare capul de softuri copiate pentru ca e totul gratis, sau ma rog exista si lucruri cu bani pe linux, dar nu am avut nevoie de nimic pana acum pe linux care sa fie pe bani, cred ca nu as sti cum sa aplic un crack pe linux, daca o exista.
    Nu are nicio legatura daca vorbim de muzica/jocuri/filme Poa sa fie si sitemul de operare al lui peste

Eu vreau sa intreb din alt punct de vedere: renteaza sa faci in vreun fel un site de asta? Se castiga bani? Exceptand pe cei mari unde si implicarea este pe masura, intreb de din astia marunti, gen asta care si-a luat-o in freza. E doar teribilism? (cum era sa ai un canal pe dc++ acum 5-6 ani? )

Superbus, e ca si cum ai fura o masina si ai vinde-o pe urma mai departe si sa zici ca e mai putin lucru asta decat sa inveti pe cineva sa fure masini pe gratis.
    Parerea mea e ca ai scapat ieftin
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 3rd November 2010 la 15:02.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •