Rezultate 1 la 10 din 50

Subiect: Furtunile solare din 2012-2013

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

In eventualitatea in care nu o sa mai mearga netul / PC-urile, trendurile o sa devina inexistente.

@Alecs, totul este controlat prin intermediul satelitilor. De la telefonia mobila si pana la retele globale de comunicatii, TV, tranzactii bancare etc. Pe unde crezi ca sunt bagate cablurile de net pentru conexinile globale. Pe sub ocean ?
    Ultima modificare făcută de Nichita; 8th October 2010 la 23:24.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

Parerea mea este ca stirile cu privire la furtunile solare sunt exagerate, si mai ales cele in legatura cu 2012. Din cate stiu, maximul de damage produs pana acum a fost defectarea unui transformator acum cativa ani in Canada. Exista vreo explicatie logica cu privire la intensitatea deosebita pe care ar avea-o noile furtuni (in afara de legatura cu fatidicul an 2012) vs. intensitatea normala pe care o au din 11 in 11 ani, asa cum este ciclul lor normal? Sigur, sunt jumatati de adevaruri si jumatati de minciuni in legatura cu 2012, de aici si diverse solutii de supravietuire cum ar fi o casa la munte (dar la peste 1000 m altitudine ca sa nu ne prinda potopul), autonomie energetica (mergand pana la utilizarea de lanterne cu dinam, nu cu baterii), rucsacul cu cele necesare supravietuirii etc, etc. Exista o intreaga literatura privind 2012 si toate posibilele fenomene negative care ar putea sa faca acest an sa fie ultimul - pana la urma fiecare crede ce vrea si ia propriile decizii. Acum pe partea de SEO, pe Google insights se poate observa o sporire a cautarilor privind "solar storm". Aviz amatorilor, domeniul solarstorm2012.net este inca liber.

@Nichita: da, intre continente exista cabluri de comunicatii pe sub oceane, vezi aici si aici

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    @Nichita: da, intre continente exista cabluri de comunicatii pe sub oceane, vezi aici si aici
    Foarte tare chestia asta ! Mii de kilometri de cabluri !
    Oricum, teoria cu 2012 The end mi se pare o prostie. Totusi eu cred ca dependenta noastra de tehnologie ne poate costa intr-o buna zi !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Aviz amatorilor, domeniul solarstorm2012.net este inca liber.
    Mersi mult.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

Din cate stiu, maximul de damage produs pana acum a fost defectarea unui transformator acum cativa ani in Canada.
    nu sunt sigur dar parca acum cateva luni am vazut la tv ca a fost ceva de genul asta in sua si nu stiu exact ce s-a oprit (curent/net/etc) pentru cateva ore.
    Toate drumurile duc la Targoviste

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    @Alecs, totul este controlat prin intermediul satelitilor. De la telefonia mobila si pana la retele globale de comunicatii, TV, tranzactii bancare etc. Pe unde crezi ca sunt bagate cablurile de net pentru conexinile globale. Pe sub ocean ?
    http://farm3.static.flickr.com/2249/...44eaeb7a_b.jpg
    Da, alea sunt cabluri.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Investitie pentru 2013 [me2everyone.com]
    De Skript în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th March 2009, 12:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •