Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 50

Subiect: Furtunile solare din 2012-2013

Afișare hibrid

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    @Alecs, totul este controlat prin intermediul satelitilor. De la telefonia mobila si pana la retele globale de comunicatii, TV, tranzactii bancare etc. Pe unde crezi ca sunt bagate cablurile de net pentru conexinile globale. Pe sub ocean ?
    http://farm3.static.flickr.com/2249/...44eaeb7a_b.jpg
    Da, alea sunt cabluri.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Cine imi enumera o serie de servicii critice care ar disparea odata cu satelitii? (in afara de GPS, prognoza meteo si updateuri de pe google earth)
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

cum a spus si nichita nu investiti intr-un site care oricat de bine va fi optimizat nu va avea vizitatori !!no electrical power and no internet
    Toate drumurile duc la Targoviste

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Chiar o sa ma bag si eu. Poate ne ajutam reciproc si facem o treaba buna

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Probabil ca in curand host-urile for afisa o sigla : solarstoam2012 safe
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Nimeni, nimic despre subiectul asta? Cei cu site-uri (in EN) bazate pe asta sa-mi dea un PM.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Krm
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

solar-storm.info/.org libere

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Am avut ocazia sa discut cu oameni super bine informati si destepti in draci, oameni care nu-i vezi la tv insa ii comanda pe aia
    Problema reala este alta, suntem prea multi pe glob, totul se imparte la din ce in ce mai multi si oricum am privi nu este ok. Va dati seama ca nu prea se pot ucide miliarde de oameni, s-a incercat si se va incerca cu Africa ceva insa rezultatele vor fi mice pentru ce avem nevoie, tocmai de aceea se induce un efect psihologic. Care ?
    " Nimic nu mai este bun pe pamantu asta domnule ! " Nimic nu mai este cum era ! " "Tehnologia asta o sa ne omoare ! " "Prea multe rele se intampla de la o vreme " "Ce rea e lumea astazi domnule... " Iar toate parerile astea de rau despre noi, despre cei din jurul nostru, despre unde traim si cum traim, toata NEGATIVITATEA pentru ca asta e cuvantul cheie al discutiei, ne va determina sa ne terminam singuri singurei, fara sa intervina cineva. Ei bine, mai intai ne distrugem mintile, dupa aia fizic.
    Ce este cu 2012 si o groaza de speculatii negativiste, nici nu le iau in seama. S-au facut studii cum ca unii vor vinde tot inainte de 2012 ca sa sparga toti banii sa-si traiasca mancatias viata, ultimele momente.

Asta se incearca fratilor, nu ve-ti mai vedea prea multe razboaie "traditionale" asa cum le stiti din filme, cu arme, avioane, tancuri, totul are loc acum la nivel psihologic si social. Sunt oameni pe globul asta care daca vor ca tu sa te sinucizi dupa 30 de zile o fac, stiinta asta a avansat super mult si suntem super controlati psihic si cum vreti prin ce se ofera.

Discutia este fara final, sfatul meu... fiti fericiti sa traiti, munciti, castigati bani cinstiti, si priviti viata ca pe ceva frumos pentru ca este frumoasa in draci !

Krm
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Am avut ocazia sa discut cu oameni super bine informati si destepti in draci, oameni care nu-i vezi la tv insa ii comanda pe aia
    Problema reala este alta, suntem prea multi pe glob, totul se imparte la din ce in ce mai multi si oricum am privi nu este ok. Va dati seama ca nu prea se pot ucide miliarde de oameni, s-a incercat si se va incerca cu Africa ceva insa rezultatele vor fi mice pentru ce avem nevoie, tocmai de aceea se induce un efect psihologic. Care ?
    " Nimic nu mai este bun pe pamantu asta domnule ! " Nimic nu mai este cum era ! " "Tehnologia asta o sa ne omoare ! " "Prea multe rele se intampla de la o vreme " "Ce rea e lumea astazi domnule... " Iar toate parerile astea de rau despre noi, despre cei din jurul nostru, despre unde traim si cum traim, toata NEGATIVITATEA pentru ca asta e cuvantul cheie al discutiei, ne va determina sa ne terminam singuri singurei, fara sa intervina cineva. Ei bine, mai intai ne distrugem mintile, dupa aia fizic.
    Ce este cu 2012 si o groaza de speculatii negativiste, nici nu le iau in seama. S-au facut studii cum ca unii vor vinde tot inainte de 2012 ca sa sparga toti banii sa-si traiasca mancatias viata, ultimele momente.

Asta se incearca fratilor, nu ve-ti mai vedea prea multe razboaie "traditionale" asa cum le stiti din filme, cu arme, avioane, tancuri, totul are loc acum la nivel psihologic si social. Sunt oameni pe globul asta care daca vor ca tu sa te sinucizi dupa 30 de zile o fac, stiinta asta a avansat super mult si suntem super controlati psihic si cum vreti prin ce se ofera.

Discutia este fara final, sfatul meu... fiti fericiti sa traiti, munciti, castigati bani cinstiti, si priviti viata ca pe ceva frumos pentru ca este frumoasa in draci !
    sincer oamenii aia ai tai sunt foarte pesimisti. daca cineva chiar crede ca in 2012 e the end, e clar cat ii merge mintea.
    referitor la ce e bolduit, nu zic nu, dar sigur victimele sunt foarte slabe psihic. nu toti oamenii sunt asa.
    Ultima modificare făcută de Krm; 26th October 2010 la 19:12.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krm Vezi Post
    sincer oamenii aia ai tai sunt foarte pesimisti. daca cineva chiar crede ca in 2012 e the end, e clar cat ii merge mintea.
    referitor la ce e bolduit, nu zic nu, dar sigur victimele sunt foarte slabe psihic. nu toti oamenii sunt asa.
    Iti dau dreptate, insa priveste altfel lucrurile. Care este trendul ? Avem o imagine din ce in ce mai proasta despre noi si cei din jur, increderea scade, iar moralitatea lucrul cel mai de pret si cel care poate oferi incredere si putere psihica unui om nu prea mai exista sau se disperseaza in timp. Nu mai ai nici o speranta, vezi multa saracie, ti se pare ca nu va mai fi nimic bun, ei bine asta e genul de mentalitate care ne este indus, si nu este deloc ok ! Nu am cine stie ce informatii sau date, insa privind in ansamblu oricine isi poate da seama ca ceva se intampla, nu lumea devina rea, nu vor fi nu stiu ce dezastre tocmai acuma, ci noi ne transformam si uitam unde ar trebui sa privim cu adevarat !

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Investitie pentru 2013 [me2everyone.com]
    De Skript în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th March 2009, 12:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •