Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 50

Subiect: Furtunile solare din 2012-2013

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Uita-te la serialul Fringe, sunt sigur ca iti va placea !

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Am avut ocazia sa discut cu oameni super bine informati si destepti in draci, oameni care nu-i vezi la tv insa ii comanda pe aia
    Problema reala este alta, suntem prea multi pe glob, totul se imparte la din ce in ce mai multi si oricum am privi nu este ok. Va dati seama ca nu prea se pot ucide miliarde de oameni, s-a incercat si se va incerca cu Africa ceva insa rezultatele vor fi mice pentru ce avem nevoie, tocmai de aceea se induce un efect psihologic. Care ?
    " Nimic nu mai este bun pe pamantu asta domnule ! " Nimic nu mai este cum era ! " "Tehnologia asta o sa ne omoare ! " "Prea multe rele se intampla de la o vreme " "Ce rea e lumea astazi domnule... " Iar toate parerile astea de rau despre noi, despre cei din jurul nostru, despre unde traim si cum traim, toata NEGATIVITATEA pentru ca asta e cuvantul cheie al discutiei, ne va determina sa ne terminam singuri singurei, fara sa intervina cineva. Ei bine, mai intai ne distrugem mintile, dupa aia fizic.
    Ce este cu 2012 si o groaza de speculatii negativiste, nici nu le iau in seama. S-au facut studii cum ca unii vor vinde tot inainte de 2012 ca sa sparga toti banii sa-si traiasca mancatias viata, ultimele momente.

Asta se incearca fratilor, nu ve-ti mai vedea prea multe razboaie "traditionale" asa cum le stiti din filme, cu arme, avioane, tancuri, totul are loc acum la nivel psihologic si social. Sunt oameni pe globul asta care daca vor ca tu sa te sinucizi dupa 30 de zile o fac, stiinta asta a avansat super mult si suntem super controlati psihic si cum vreti prin ce se ofera.

Discutia este fara final, sfatul meu... fiti fericiti sa traiti, munciti, castigati bani cinstiti, si priviti viata ca pe ceva frumos pentru ca este frumoasa in draci !

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

... vezi multa saracie, ti se pare ca nu va mai fi nimic bun, ei bine asta e genul de mentalitate care ne este indus, si nu este deloc ok !...
    Cin te pune sa te uiti la tv sau la ce nu iti place?
    Iote un exemplu doar stiri de bine.
    Sau tocmai acest forum de seo? Nu stiu daca a fost cineva care a avut o problema mare si a plecat de aici fara ajutor. Evident, gratuit.
    Un tip respectabil, mi-a zis cu ani in urma o expresie de genul "Cui ii pasa? Nu-i mortul meu".
    Filreaza doar informatia si orienteaza-te strict spre ce te ajuta. Ce e asa de greu?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Uita-te la serialul Fringe, sunt sigur ca iti va placea !
    He he, multam fain de sugestie insa surpriza, l-am cam devorat. Printre favoritele mele se numara si Two and a half men, supernatural, merlin (cu arthur si restu dar bighidii ) iar cand am prea mult timp bag familia Bundy.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

suntem super controlati psihic
    Sa inteleg ca efectele deja se vad ?
    Am avut ocazia sa discut cu oameni super bine informati si destepti in draci, oameni care nu-i vezi la tv insa ii comanda pe aia
    Problema reala este alta, suntem prea multi pe glob, totul se imparte la din ce in ce mai multi si oricum am privi nu este ok. Va dati seama ca nu prea se pot ucide miliarde de oameni, s-a incercat si se va incerca cu Africa ceva insa rezultatele vor fi mice pentru ce avem nevoie, tocmai de aceea se induce un efect psihologic. Care ?
    " Nimic nu mai este bun pe pamantu asta domnule ! " Nimic nu mai este cum era ! " "Tehnologia asta o sa ne omoare ! " "Prea multe rele se intampla de la o vreme " "Ce rea e lumea astazi domnule... " Iar toate parerile astea de rau despre noi, despre cei din jurul nostru, despre unde traim si cum traim, toata NEGATIVITATEA pentru ca asta e cuvantul cheie al discutiei, ne va determina sa ne terminam singuri singurei, fara sa intervina cineva. Ei bine, mai intai ne distrugem mintile, dupa aia fizic.
    Ce este cu 2012 si o groaza de speculatii negativiste, nici nu le iau in seama. S-au facut studii cum ca unii vor vinde tot inainte de 2012 ca sa sparga toti banii sa-si traiasca mancatias viata, ultimele momente.

Asta se incearca fratilor, nu ve-ti mai vedea prea multe razboaie "traditionale" asa cum le stiti din filme, cu arme, avioane, tancuri, totul are loc acum la nivel psihologic si social. Sunt oameni pe globul asta care daca vor ca tu sa te sinucizi dupa 30 de zile o fac, stiinta asta a avansat super mult si suntem super controlati psihic si cum vreti prin ce se ofera.

Discutia este fara final, sfatul meu... fiti fericiti sa traiti, munciti, castigati bani cinstiti, si priviti viata ca pe ceva frumos pentru ca este frumoasa in draci !
    Sau poate mi se pare mie... sunt dupa somn.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu e exclus. Dar entitati necunoscute incearca sa ne ajute ca sa vedem adevarul cu ochi limpezi: Au scazut preturile la cafeaua amigo la peny market (verificat offline acum 2 ore)!
    Speranta exista

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Optimizati din timp toate MFA-urile pentru "faraday cage", care va fi urmatorul "mesothelioma".
    Asta m-a facut sa imi amintesc de un tip care a dat un site (ceva gen 2012endoftheworld) pe dp cu vreo cateva mii de dolari. Trafic la greu din google in conditiile in care tot site-ul avea 2 pagini cu abureli despre 2012.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

O sa treaca si 2012, mai greu sau mai usor, cu bune si rele, dar adevarul e ca suntem in pragul unei schimbari majore de paradigma, daca priviti in urma asa se dezvolta omenirea, au mai fost schimbari de acest fel, cand oamenii au trecut de la evul intunecat la renastere, apoi de la secolul renasterii la era industriala, de la era industriala la cea tehnologica si acum eu cred ca urmeaza cea mai mare si importanta schimbare, era spirituala.

Si tot din schimbarile trecute invatam ca oamenii se schimba greu, prima data apar vizionarii, care de obicei sunt luati in deradere, arsi pe rug, asasinati sau infundati prin puscarii (dar vor fi priviti ca eroi mult mai tarziu), iar marea masa se schimba incet, de-a lungul generatiilor.

Eu nu cred in SF, roboti si ultratehnologizare pentru simplul motiv ca daca nu reusim sa evoluam spiritual o sa ne prabusim ca societate in haos.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

He he, multam fain de sugestie insa surpriza, l-am cam devorat. Printre favoritele mele se numara si Two and a half men, supernatural, merlin (cu arthur si restu dar bighidii ) iar cand am prea mult timp bag familia Bundy.
    Stiu ca e deja off topic, dar nu prea am multe cunostinte care sa urmareasca Fringe, Supernatural , nu incep lista mea ca nu se mai termina, daca nu urmaream seriale probabil stateam mult mai bine cu site-urile .

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Am scris si eu odata, acum mult timp un citat maram, suna ceva de genul: Sfarsitul lumii va veni, atunci cand vom finaliza autodistrugerea.

PS: Important e ca trebuie sa profitam de trenduri, ca si publisheri ce suntem
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 26th October 2010 la 23:56.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Stiu ca e deja off topic, dar nu prea am multe cunostinte care sa urmareasca Fringe, Supernatural , nu incep lista mea ca nu se mai termina, daca nu urmaream seriale probabil stateam mult mai bine cu site-urile .
    Nu cred ca este offtopic, suntem la bar ai uitat ? Cred ca aici avem voie sa ne abatem de la subiect scriind si alte aberatii.
    Ei bine tu dispui de un management prost al timpului, de asta ai renuntat la proiecte care iti aduc bani in favoarea unor seriale care le poti urmari oricand. Eu lucrez zilnic, chiar si in week-end (1-2 pe luna sunt libere totusi) si incep de dimineata, iar sf programului este la ora 9 seara, sunt cam 13 ore de munca zilnice, ore in care pot sa-mi iau si pauze de o ora doua, insa ma pastrez mereu pentru cate 1-2 seriale noaptea inainte de culcare. De obicei adorm cu serialu in fata si il reiau a doua zi haha.
    Sper sa te pot ajuta cu sfaturi despre un management al timpului mai bun pe viitorul proiect adresat writerilor.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Investitie pentru 2013 [me2everyone.com]
    De Skript în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th March 2009, 12:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •