Postat în original de
Prometeu
Vezi ca pentru a oferi asemenea servicii trebuie sa ai firma. La pagina de contact vad 2 adrese de e-mail. Nu este deloc profesional, nicio adresa fizica, niciun numar de telefon, nimic.
De unde ai serverele de poti afirma 99,9% uptime garantat?
De ce vinzi spatiu publicitar pe pagina de prezentare a serviciilor? Asta este un exemplu clar de neprofesionalism, atata timp cat se presupune ca vei castiga cu contul de reseller de ce iti trebuie si publicitate pe site, asa de mare e criza?
Ai afirmat mai sus ca este o idee unica, nu este o clona. Ce este original la aceasta idee? Free hosting, free domains? E asta idee originala?
Pretinzi calitatea serviciilor dar nu ai nici macar un suport chat , iar pagina ta, este clar o prima tentativa in acest domeniu .
Ceea ce vreau sa subliniez este ca : 1. incearca sa fii cinstit cu comunitatea aceasta , nu ne lua pe ocolite ca nu suntem prosti.
2. las-o mai male cu afirmatiile exagerate despre site-ul tau, calitate, unicitate, profesionalism. cum am mai zis, fi cinstit cu noi si cu tine insuti , recunoaste ca nu ai multa experienta in domeniu, ca poate lucrurile nu o sa mearga asa de bine, o sa ai multe piedici (dar aici nu veni cu teoria consipratiei ca marile companii de hosting vor sa te puna la pamant ) si ca de fapt ai mult de invatat . Stiu ca orgoliul la unii este mare, dar ai avea de castigat daca ai fi cinstit cu tine , cu ceilalti si ai asculta si cere sfaturi.
Sincer, nu stiu care e experienta ta in online dar ar trebui sa faci un studiu de caz sa vezi ce mare e concurenta pe nisa pe care te-ai aruncat tu. Domeniul ar putea avea potential si in alte nise.
Multa bafta in online!