Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
Vezi ca pentru a oferi asemenea servicii trebuie sa ai firma. La pagina de contact vad 2 adrese de e-mail. Nu este deloc profesional, nicio adresa fizica, niciun numar de telefon, nimic.
De unde ai serverele de poti afirma 99,9% uptime garantat?
De ce vinzi spatiu publicitar pe pagina de prezentare a serviciilor? Asta este un exemplu clar de neprofesionalism, atata timp cat se presupune ca vei castiga cu contul de reseller de ce iti trebuie si publicitate pe site, asa de mare e criza?
Ai afirmat mai sus ca este o idee unica, nu este o clona. Ce este original la aceasta idee? Free hosting, free domains? E asta idee originala?
Pretinzi calitatea serviciilor dar nu ai nici macar un suport chat , iar pagina ta, este clar o prima tentativa in acest domeniu .

Ceea ce vreau sa subliniez este ca : 1. incearca sa fii cinstit cu comunitatea aceasta , nu ne lua pe ocolite ca nu suntem prosti.
2. las-o mai male cu afirmatiile exagerate despre site-ul tau, calitate, unicitate, profesionalism. cum am mai zis, fi cinstit cu noi si cu tine insuti , recunoaste ca nu ai multa experienta in domeniu, ca poate lucrurile nu o sa mearga asa de bine, o sa ai multe piedici (dar aici nu veni cu teoria consipratiei ca marile companii de hosting vor sa te puna la pamant ) si ca de fapt ai mult de invatat . Stiu ca orgoliul la unii este mare, dar ai avea de castigat daca ai fi cinstit cu tine , cu ceilalti si ai asculta si cere sfaturi.

Sincer, nu stiu care e experienta ta in online dar ar trebui sa faci un studiu de caz sa vezi ce mare e concurenta pe nisa pe care te-ai aruncat tu. Domeniul ar putea avea potential si in alte nise.

Multa bafta in online!

1.Pentru servicii gratuite nu trebuie firma.
2.Sunt 2 adrese de mail unde pot fi contactat.
3.Nu am oferit numar de telefon ca n-am timp sa stau toata ziua cu telefonul la ureche,avem forum,ofer suport acolo,repet serviciile sunt gratuite.
4.Serverele sunt in Chicago USA de la o firma foarte serioasa cu foarte mare experienta,restul detaliilor sunt confidentiale.
5.De ce n-as vinde spatiu publicitar pe site ?
6.Am afirmat mai sus ca ideea este originala in varianta in care am lansat-o eu,daca mai exista site-uri care ofera cpanel,RVSkin site builde resurse nelimitate si fara reclame din RO sau afara,da-mi un link.
7.Asa cum am spus mai sus serviciile sunt gratuite avem forum pentru suport.
8.Am vrut sa stiu parerea voastra despre cele 2 site-uri care vi se pare mai bun din punct de vede al serviciilor nu al designului.
9.Am dreptul la o opinie ? o parere ?
10.Va fi un moment in care unele firme de web hosting vor fi deranjate de serviciile pe care le ofer,cum spuneai si tu ... concurenta.
11.Normal ca mai am de invatat,care le stie pe toate sa ridice primul piatra !
12.Nu vad nimic in neregula cu cele 2 topicuri pe care le-am deschis pe acest forum,ambele (pana ca acesta sa fie mutat) au fost postate in categoria corespunzatoare.

Cristi Ursut tie iti transmit doar atat,daca stia undeva ca trebuie sa am cel putin 10-20 de posturi pentru a posta in aceasta sectiunea le faceam,sau daca ar fi trebuit sa imi dau aiurea cu parerea pe forum doar de dragul de a posta o faceam si pe asta.
Alte pareri ?