Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Review 7n.Ro

Afișare hibrid

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Am mutat acest thread in Bar and Lobby, unde isi are locul, pentru moment.

COmentarii de genul "Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit." nu isi au locul aici Gabi. Am pretentii de la tine, mai ales ca esti Ambasador. Trebuie sa iti mentii calmul intotdeauna, si sa ai o atitudine degajata, indiferent de situatie. In special pentru ca eu sau altii inca nu stim despre ce este vorba cu acest utilizator. Si eu intrec masura cu limbajul cateodata (vezi http://forum.seopedia.ro/servicii-we...e-bloguri.html), insa o fac de obicei cand este foarte clar ca un lucru este total in afara scopului acestui forum. Scuze pentru morala scurta, dar simt nevoia sa o fac.

O sa il rog pe posterul initial (Inamicul) sa incerce sa ne explice (calm) despre ce este vorba, si daca intr-adevar este intr-o campanie faina de spam pe orice forum care este la indemana. Indiferent daca alegi sa ne "povestesti" sau nu, activitatea ta pe acest forum, la un moment dat, sau altul, te va da de gol. Rezultatul final este simplu.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    COmentarii de genul "Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit." nu isi au locul aici Gabi. Am pretentii de la tine, mai ales ca esti Ambasador. Trebuie sa iti mentii calmul intotdeauna, si sa ai o atitudine degajata, indiferent de situatie. In special pentru ca eu sau altii inca nu stim despre ce este vorba cu acest utilizator.
    Poate ai dreptate dar nu neaparat. Eu de obicei scriu / citesc pe multe forumuri legate de subiectul Internet. Cand vezi pe 90% din forumuri ca acest individ isi face conturi (pe Softpedia si-a facut vreo 4-5 conturi) si pune acelasi mesaj, cum sa nu te enervezi? De cateva zile am citit acest spam pe vreo 5-6 forumuri. Aceleasi cuvinte, acelasi mesaj, copy paste.
    Domeniul ala abia are o saptamana de cand e inregistrat. Are mai multe spamuri pe forumuri decat cate zile vechime are domeniul
    Ultima modificare făcută de Netul; 27th September 2010 la 02:49.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 13:02
  2. review nft.ro
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th September 2009, 10:07
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1