Exista unii oameni care sunt norocosi la concursuri
De exemplu finul meu la concursul din vara de la romtelecom a castigat 2 laptopuri unul pe numele lui si unul pe numele sotiei (sau inscris fiecare separat) si castiga mereu la tot felul de concursuri.
O faza tare cu finul meu a fost acum vreo 2 ani de zile, el era plecat in strainatate cu serviciul si nu raspundea la telefon, sotia lui primeste un telefon ca a castigat un laptop la concursul cu nu stiu ce margarina, se duce se ridica premiul, ma-am dus sa o ajut cu masina ca era departe, si cei de acolo o intreaba" Aveti legatura cu domnul X ca vad ca aveti acelasi numar de familie?" Ea ii spune ca X este sotul meu, ei ii zic pai prima oara am extras numerele lui la tragerea la sorti, si nu araspuns la tel 3 zile si conform regulamentului sa repetat extragerea si iesit numele dumneavoastra. Am ramas cu totii trazniti
Alta faza era ca am fost amandoi la cumparaturi in metro eu am facut cumparaturi de valoare mare si el si-a cumparat un detergent si 1 cutie de ciocolata pentru nevasta, si al ambele era o promotie, si a castigat la detergent nu stiu ce set de prosoape si la ciocolata o bicicleta. A castigat mereu cate ceva, Deci sunt oameni care castiga la concursuri si altii nu
Eu nu castig nimic nemuncit de exemplu.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama