votat, sper ca odata cu asta sa pot sa privesc prin gemul unui porsche si din interior...
votat, sper ca odata cu asta sa pot sa privesc prin gemul unui porsche si din interior...
Acum am citit regulamentul si se pare ca nu dau masina 100%. Ai una din 99,999,999 sanse sa o castigi. Sanse cam mari, ce-i drept.
Am votat si eu, macar poza sa ne trimiti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am votat si eu. Oricum daca castigi masina trebuie sa te muti in straintate, mi-ar fi mila sa ma duc cu ea pe strazile din Romania
.
Faza cu 1 din 99.999.999 e aiurea rau de tot. In majoritatea concursurilor se alege o persoana din toate cele care au participat... Aici daca participa 2000 sa inteleg ca ai sanse de castig tot 1 din 99.999.999? Ca daca da, este o mare MAGARIE!
PS: as pune si eu linkul aici dar nu stiu sa conduc, asadar nu va pot plimba cu masina.
Voi credeti ca acea masina se va da "pe bune" ? Toate concursurile cu sistem de votare sunt aranjate inca de la inceput. La un ipad sau altceva poate aveti sanse... dar de privit pe geamul masinii veti privi tot din exterior. Nu vreau sa fiu rea cu voi, doar realista!
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Bai va multumesc pt voturi. Am facut de o sansa![]()
Io vreau oglinda heliomata si turbina, Kleampa.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)