Rezultate 1 la 10 din 68

Subiect: Impozitul forfetar

Afișare hibrid

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    45
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Asa cum spuneau si altii pe aici, cred si eu ca impozitul forfetar are
    1. un aspect psihologic pe un fundal de criza
    2. o presiune pe firmele mici care se aduna la alte taxe si impozite. Era ok daca se scoteau 3 impozite si intra acesta.
    3. o frana pentru micii intreprinzatori care vor ezita sa isi inregistreze incasarile prin formarea unei firme
    4. presupune situatii absurde. O firma daca a vandut bine in primul trimestru 2008 iar in restul anului decent, si in 2009 are vanzari aproape de 0 din cauza crizei, va trebui sa faca rost de bani pentru felul cum a vandut anul trecut.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    4. presupune situatii absurde. O firma daca a vandut bine in primul trimestru 2008 iar in restul anului decent, si in 2009 are vanzari aproape de 0 din cauza crizei, va trebui sa faca rost de bani pentru felul cum a vandut anul trecut.
    Chiar, ar merita atins si subiectul asta. Nu ma pricep la economie sau la legislatia economica, dar e normal sa fie aplicat retroactiv pe 2008? Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi place sa imi planific fiecare banut si fiecare cheltuiala. Daca stiam ca voi avea de platit 1000 de euro de anul trecut nu era deloc o problema, dar nu imi place sa ma trezesc cu surprize de genul "ai de platit 1000 de euro peste o luna" de la contabila (cum am mai patit, partial din vina mea, partial din cea a contabilei care m-a anuntat tarziu de niste impozite adunate).

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Impozitul forfetar a fost declarat constitutional de curtea constitutionala in urma contestatiei unui grup de parlamentari...

Nu m-ar deranja impozitul forfetar daca guvernul n-ar fi cu fundul in 2 luntrii: eu nu platesc impozit forfetar ci acel 16% pentru ca valoarea pe carer o am de plata la bugetul de stat e mai mare calculand 16% din profit decat cat as avea de plata platind impozit forfetar...

Dar in iulie-august-septembrie voi plati cel mai probabil si eu impozit forfetar...

Deci ati inteles sper... nu-mi place ca se foloseste ocaua mica si ocaua mare...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •