Nu ma deranjeaza sa joc dupa cum canta Google. Si am jucat si voi juca dupa cum canta, ca trebuie sa topai pe manea, sa dau din cap pe rock sau sa ma tin de scrot pe hip hop. Pentru ca, vorba lui Nic, imi baga bani in buzunar, direct sau indirect.

Chiar daca am avut si experienta mai nefaste cu Google si nu-mi convine cum trateaza unele probleme (de exemplu faptul ca am luat ban din adsense fara sa fac nimic, doar ca intrasem de pe acelasi IP cu alt cont care a fost banat).

Cat despre faptul ca in viitor Google sau alte metode de socializare/lectura/research online vor lua locul celor clasice, eu vreau sa intreb: de ce e asta o problema? E evolutie, ne sta in natura, noua, ca specie. Dinozaurii si-au crescut singuri aripi, cozi, tepi, colti, ca sa supravietuiasca si sa "o duca mai bine". Noi de ce sa refuzam evolutia si sa tinem cu dintii de vechile sau actualele norme?

La fel pun problema si cand aud de vesnica discutie cum ca tinerii de azi strica limba romana cu "tz", "sh" si "plm"-uri. Ok, nici mie nu-mi cade bine sa vad asa ceva, da o nota copilareasca/stupida celui ce scrie asa. Dar daca incolo evolueaza limba romana, de ce sa fiu eu Gheorghe Contra?