Rezultate 1 la 10 din 60

Subiect: One Day Without Google

Afișare hibrid

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

@Odwgoog

Nu inteleg de ce o tot dai in fata cu google ca fiind evil. Comform argumentelor tale, ar fi trebuit sa iti numesti campania a day without internet sau without pc, pentru ca tu esti de fapt impotriva folosirii internetului in general nu neaparat google.

Care ar fi diferenta daca eu as folosi motorul de cautare yahoo, mi as citi emailurile prin hotmail, in loc de youtube as folosi metacafe, si mi as monetiza siteurile cu bidvertiser? Atunci ar fi ok?

Cat despre faptul ca google e magister bonom si are painea si cutitul... nu vad nimic diferit de orice alta companie. Daca as folosi cum am spus mai sus, servicii diferite, cu ce ar schimba asta situatia? De ex, daca as fi folosit Yahoo, ei ar fi putut schimba algoritmul si sa imi dea totul peste cap la fel ca si google. In plus google e compartimizat, de ex sunt banat in adsense, asta nu inseamna ca nu mai pot primi trafic din google search engine, sau vice versa, etc.

Odwgoog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    49
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    @Odwgoog

Nu inteleg de ce o tot dai in fata cu google ca fiind evil. .......
    Nu am zis niciodata cum ca G ar fi evil. Departe de mine gandul asta. Dar, tendinta asta de comasare a serviciilor in mainile unui singur si unic provider de informatii, pe mine ma enerveaza.
    Companiile mici isi dezvolta serviciile online in speranta ca G le va vedea si le va cumpara. Ne cumpara G, super tare. Politica de expansiune a G e una in ambele directii, atat pe verticala cat si orizontala. In domeniul informatiei controlate si adminstrate, implicit, G face legea si pune presedinti in State, in ziua de azi.
    Bineinteles ca existe servicii super faine, altele decat cele oferite de Google. Sper sa existe intotdeauna...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •