Postat în original de
Nosfer
de ce te chinui sa le scrii cuvant cu cuvant ? tu-ti dai seama ca piezi timp enorm si e posibil sa aiba ziarul/revista respectiva varianta online si sa fie considera continut duplicat si implicit sa aduca valoare 0 site-ului tau? Cel mai usor te inspiri din cateva surse si te apuci sa incropesti un articol cu cuvintele tale si cu parerea ta

Poate-l faci si mai repede, poate-l scrii si mai bine si oferi o perspectiva unica asupra "problemei"
Da, e si asta o idee, insa , e o gramada de munca si cu astea...
Am vrut sa ma iau de mai multe proiecte dar acum s vad, sa imi calculez putin timpul si puterile sa vad ce fac si la ce renunt. Ar fi:
bravo-girl - articole din reviste de fete, insa , aici e mai greu ca baiat sa iti dai seama ce place fetelor , ce vor ele sa gaseasca pe un site de genul asta si cu ,continutul din reviste , s-ar putea sa fiu penalizat.
site de stiri - trebuie o echipa de cel putin 2-3 oameni care sa scrie zilnic cel putin 5 articole fiecare. Si asa ar fi un numar destul de mic de pagini pe luna si nu stiu ce profit ar putea iesi avand in vedere munca depusa.
site de jocuri online - la asta trebuie sa mai aranjez siteurile si sa le promovez, s-ar putea sa scoata ceva profit mai incolo
un dex online - avantajul ar fi ca vor fi foarte multe pagini , extrem de multi vizitatori , insa , munca este pe masura. Sunt cateva sute de muu de cuvinte ce trebuie scrise si explicate. Trebuie o echipa destul de mare daca nu vreau sa il termin peste 20 de ani.
site pentru pasti - nu stiu daca mai am timp pana la pasti, ca degeaba ma grabesc daca nu scot macar 20-30 usd acum de pasti. Aici as putea sa fac un simplu blog cu articole , poezii , felicitari si sa-l promovez.
Ce ziceti voi, de care ar merita sa ma apuc si sa le si continui si care sa le las deoparte? Am nevoie de niste pareri, idei , sfaturi.
Multumesc anticipat! edy
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.