tare ciudat.... sa mori de ras...![]()
![]()
Din moment ce Google a aprobat camapania respectiva mi se pare inutila intrebarea.
Targetarea Adsense pentru siturile din RO e la pamant. Inca nu e un serviciu cu "contextual ads" ci doar "ads". Eu pe primul site din semnatura am ad-uri cu "marirea p**isului", carti crestine, revelion 2008, felicitari de sarbatori, etc...
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Ultima modificare făcută de wrc; 8th December 2007 la 01:28.
site-ul este promen.ro. Din fericire il aveam deja introdus in lista de banati. Dar mi se par inacceptabile. Am scris in aceasta seara celor de la google un mesaj in legatura cu aceste reclame. Daca va deranjeaza ar trebui sa faceti la fel.
Am trimis si eu formularul cu "părerile dvs. despre anunţurile pe care tocmai le-aţi văzut", dar m-as mira sa primesc un reply.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
eu tot vad o reclama , ceva de genu "Cu ce te duci la c**ve" =))
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)