Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Castiga domenii.com, .org, .net plus gazduire pe un an

Vizualizare arbore

adson este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    280
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    Adica eu sunt prost ca nu tu nu stii ca le 3 cuvinte? invidie, auzi draqos, invidie frate, ma manca invidia.
    adevarat, eu am adaugat din greseala un "a", dar din cate vad la tine tu nu stii sa legi 3 cuvinte si asta rezulta din postul tau.. consider ca puteai sa atragi atentia intr-un mod elegant faptul ca apare un "a" in plus si nici de cum prin modul tau de abordare..chiar nu ai invatat nimic? daca ai facut facultatea de marketing!

Citat Postat în original de Draqos Vezi Post
    Adson scuza-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte, insa vreau sa scot in evidenta doua chestii care ma framanta:
    1. concurs seo pentru cine? voi sau ei (participantii)
    2. Mihai Gianu posibil sa fie cel mai visat adversar al vostru, adica o luam logic: el e no.1, iar voi pagina din dreapta la nisa pe care voi tocmai vreti sa o promovati. => excludem partea cu invidia

Mersi si vorba lui cristi, de unde atatea entuziasm, nimic iesit din comun sau care sa atraga participanti. De ce? e simplu, pana si copilul lui gemanaru are domeniu. (sper ca o poti lua ca, comparatie).. cat despre typo-ul acela, chiar nu-i nimic, toti facem greseli de genul, cel putin eu.
    Draqos concursul este pentru a castiga toate partile implicate. Observi tu din primul meu post ca vorbesc ceva despre "iesit din comun" sau "entuziasm" ? nu va inteleg..aici e o cusca cu lei si eu care lansez un concurs sunt in iepure in cusca voastra?

Invatati sa respectati orice miscare facuta de un coleg de al vostru, completati, ajutati si nu aruncati cu pietre!!
    Ultima modificare făcută de Diana; 1st March 2009 la 15:49.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 20th March 2010, 11:22
  2. Castiga un Domeniu .ro + Gazduire Web 1 An
    De BabBarDeL în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th February 2010, 09:24
  3. Gazduire domenii pe windows
    De ghostdlr în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th May 2008, 11:59
  4. Spam gazduire-domenii.info ?