Acele cuvinte din footer-ul paginii, desi nu sunt ascunse...
Spam or not ?
Acele cuvinte din footer-ul paginii, desi nu sunt ascunse...
Spam or not ?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Stiu ca s-a mai discutat pe aici despre subiecte f.asemanatoare si s-a concluzionat ca nu e spam.
Dc. nu e spam (?), e cel putin de prost gust.
Pai eu nu stiu cum s-a concluzionat ca nu e spam... Chiar nu vad nici o diferenta intre cele doua posibilitati: ascuns sau vizibil.
Pune-te in "pielea" unui crawler... tu vezi textul ala, plin de cuvinte cheie, relevante cu restul continutului/paginilor, si normal ca punctezi pagina aia bine... Si asta indiferent de tipul de text (ascuns sau nu).
Concluzionand, orice text/insiruire de keywords, sub forma unei fraze fara noima, este spam.
De ce ?
Pentru ca pentru mine, ca utilizator, nu ma ajuta cu nimic fraza respectiva... Nu este un text lizibil, citibil, pe care sa il inteleg, este doar o gramada de cuvinte fara sens... Insa un motor de cautare intelege foarte bine si puncteaza ca atare...
Gresesc?!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Deci, pana la urma, metoda asta este spam sau nu? Poate fi raportata undeva? Pentru ca mai am un exemplu in acest sens:http://www.temax.ro/
Aceleasi "cuvinte cheie" plasate in footer...e normal?
semnatura conforma cu regulamentul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)