1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
ionutf
Multumesc in primul rand pentru ca mi-ai raspuns. Vad cu surprindere ca forumul de unde mi-am luat in trecut o mare parte din informatiile despre
SEO e din ce in ce mai inactiv. Citeam undeva ca 60% din persoanele care faceau inainte
SEO acum migreaza spre alte locuri.
Multumesc si pentru articolul lui Backlinko, l-am devorat in trecut si din cand in cand revin la el. Nisa e chiar
SEO, asa ca iti dai seama ca fur de pe unde prind cate ceva. Dupa ce am citit cam tot ce s-a publicat in utlimul an legat de subiect, mi-e teama sa nu ma plafonez. Sunt sigur ca fiecare are strategii de cautare a cuvintelor cheie preferate, chestii care chiar dau rezultate. De multe ori ceea ce e in engleza nu se aplica pe limba romana. De exemplu, am descoperit ca daca incerci cu auto fill-ul de la Youtube, sunt cuvinte "banate" si astfel nu pot aplica aceasta strategie cu succes. Unul din cuvintele care imi vine in minte este "cum", cu care la noi incepe aproape orice tutorial, iar in engleza orice film pentru adulti.
Pentru idei de taguri, ai putea incerca TubeBuddy. Au optiunea de Tag Explorer: https://www.tubebuddy.com/tools#tagexplorer
L-am folosit cateva luni, costa de la $4.50 in sus pe luna daca vrei acces full la Tag Explorer (daca ai pana in 1000 de abonati), sau $9 pentru canalele mai mari. Sunt si planuri mai scumpe, cu mai multe functionalitati.
30th December 2018, 15:31
0 out of 1 members found this post helpful.
De VidIQ am auzit si eu numai lucruri bune.