Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Creare sau editare video clip pentru Facebook, Youtube... sau video si fotografie 360

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Thumbs up Creare sau editare video clip pentru Facebook, Youtube... sau video si fotografie 360

Cum am promis aici vin cu oferta video pentru membrii comunității Seopedia:
    - editare video / realizare clip / spot video / intro etc. pentru video marketing;
    - realizare clipuri dedicate exclusiv Facebook (gen: video mix / crop din diverse alte clipuri, shopping, fun, zodii, branduire diverse clipuri etc.);
    - realizare video ads pentru Youtube;
    - realizare video / fotografie panorama 360 pentru Facebook sau website-uri de prezentare (dintr-un video brut / fotografii funizate de voi);
    - realizare video / fotografii 360 de produs pentru magazinele online (inclusiv wordpress) dintr-un video brut funizat de voi.

Se oferă:
    - livrare FULL HD (în formatul dorit) sau optimizat pentru o anumită platformă, după preferință (ex. Youtube, Facebook, Vimeo, 220 etc.);
    - pentru website-urile wordpress: putem instala plugins 360 + adăuga și video / fotografia de produs 360 realizată;

Acceptăm orice nișă legală (inclusiv adult).

Necesar pentru realizarea clipurilor (în principiu, vor fi furnizate de voi):
    - minim câteva imagini, cu descrierea (textul) aferentă fiecăreia (pentru un clip foarte simplu);
    - opțional: sunet, fundal, filmulețe, logo, tipuri de tranziții dorit, elemente grafice componente ... ;
    - ca și sunet, se poate utiliza muzică de fundal tip NCM (No Copyright Music); deci, nu este obligatoriu să fie trimis fișier audio;
    - dacă se dorește, se poate "converti" un layout grafic într-un mini clip video.

Se poate crea un clip și fără să fie trimise elementele componente: de ex., pentru:
    - un clip simplu de prezentare website: sunt necesare minim câteva print screenuri; acestea se pot realiza și de noi;
    - o prezentare de produs: imaginile necesare pot fi preluate direct de noi de pe website-ul indicat;
    - Facebook pot fi utilizate alte clipuri / imagini preluate de pe această platformă.

La cerere (dacă clipul dorit este pentru promovarea unui website) și în anumite condiții (de copyright), clipul îl putem adăuga gratuit și pe ~ 15 - 20 de website-uri de tip video tube ( Youtube, Vimeo, 220, Dailymotion etc. unde avem noi conturi), multe dintre ele permițând link activ către website.

Prețurile oferite vor fi exclusiv pentru membrii comunității și sunt negociabile în funcție de volum / de (posibila) colaborare actuală / anterioară la alte proiecte. Îl pot comunica doar după știu ce editare / realizare video se dorește.

Alte informații pe PM sau webmaster.linux [@] gmail.com

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    236
    Putere Rep
    31

Implicit

M-a ajutat cu realizarea unui video ads pentru Youtube care a iesit foarte bine; deja l-am comandat si pe al doilea.

Recomand serviciile lui neo ! Din punctul meu... super profesionale si adaptate pietii din .ro !
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Inu
    Inu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    4th January 2014
    Locaţie
    Resita
    Vârstă
    35
    Posturi
    180
    Putere Rep
    20

Implicit

In after effects lucri? Eu as avea nevoie de un intro de 10-15 secunde pe motorsport.
    Imi place sa scriu despre raliuri, viteza in coasta

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Implicit

@Razvan Badu Mulțumesc!

@Inu Am trimis PM!
    Local SEO Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    25

Implicit

accesati cu incredere, profesionisti!

neo
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    288
    Putere Rep
    36

Implicit

@redu Mulțumesc!

Cu ocazia aceasta o să răspund și unor întrebări generice legate de preț:

- când trimiteți PM sau email, rog și o mică informare despre ce fel de editare / realizare video se dorește sau pentru ce anume! Cum am mai specificat, nu există un preț standard; diferă foarte mult de la un proiect la altul și poate fi de la câțiva euro (pentru proiecte foarte simple, gen mici clipuri pentru Facebook sau alt social media, până la câteva sute de euro pentru editări complexe). Deci, cel mai bine PM sau email cu aceste date pentru a putea oferi un preț estimativ!

- ca și modalitate de plată, îl parafrazez pe @dan "... în lei sau euro, bitcoini, paypal, transfer bancar, cash, cu factură ..." ;

- prețul este negociabil și se achită la final după ce clipul / editarea poate fi vizualizată online pe contul meu Google Drive;

- pentru colaborări de durată sau pentru mai multe clipuri pot fi acordate și discounturi în limita "bunului simț"!
    Ultima modificare făcută de neo; 15th May 2017 la 01:04.
    Local SEO Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut colaborator editare video
    De MirceaG în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th March 2017, 22:03
  2. Cerere advertoriale vs oferta editare video - [barter]
    De neo în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th March 2017, 10:27
  3. Surclasare video youtube
    De Empire în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th February 2017, 22:16
  4. Soft editare video
    De Marius Cristian în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th December 2015, 20:44
  5. This video is not available in your country - Youtube
    De Enigma în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th March 2008, 23:13

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare